Kako da upalim komp,zaboravio sam lozinku

poruka: 120
|
čitano: 144.337
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen

A da jednostavno instalira friške windowse? Mislim, ako podaci nisu bitni, jedna reinstalacija nikom ne škodi... 2-3 puta u godini je taman. Pogotovo ako je XP.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ha cuj ako ne rijesis ja sam tu...=)

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Download Ophcrack

The first thing we will need to do is download the CD image from Ophcrack’s website. There are two options to download, XP or Vista, so make sure you grab the right one. The Vista download works with Windows Vista or Windows 7, and the only difference between XP and Vista is the “tables” Ophcrack uses to determine the password.

Ostatak...How to Crack Your Forgotten Windows Password

██████████████████████

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

pa taj tvoj frend ništ nezna.... i meni je "dobio" čudno...

PUC´ GA MEDO

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa jednostavno odi u safe mode i tamo izbriši širfu....tak sam ja jedanput naparvio i maknuo sam šifru....koju sam zaboravio...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako da upalim komp,zaboravio sam lozinku
E vo ga opet. A kako si usao u win bez passa?
:)
15 godina
Sta ako je i taj profil glavni tj. administrator, onda se sifra nemoze promjenit ulazeci kroz safe mode ili kako vec. Negine tebi stavit novi OS na taj komp iz "NABAVKE".
16 godina
moderator
logic kaže...
E vo ga opet. A kako si usao u win bez passa?

a koliko se pisalo na temu toga i on opet...nevjerojatno...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 21:54 (XXX-Man).
17 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Sta ako je i taj profil glavni tj. administrator, onda se sifra nemoze promjenit ulazeci kroz safe mode ili kako vec. Negine tebi stavit novi OS na taj komp iz "NABAVKE".

Ti jos gori. Moze se saznati i/ili resetovati pass.

17 godina
neaktivan

Tri su nacina brisanja/resetiranja Windows passworda (u slucaju zaboravljanja lozinke)

1. Upotrebom Windows Password Resset Disk-a koji je moguce napraviti iz Control Panela (User Accounts)
  2. Upotrebom Hiren`s CD-a (ili slicna resenja)...doduse moze i preko Ubuntu Live CD-a no ti je malo vise kompliciranije od resetiranja pomocu alata za ovu namjenu
  3. Upotrebom onog alata kojeg sam ja naveo nekoliko postova ranije

I definitivno moramo ponoviti da je nemoguce obrisati password iz Safe Modea kada je namesten password za "administrator"i za druge korisnike!! mozete vi do mile volje pogadati password ali nemozete uci unutra

Što ako imam još šest mjeseci života?? Pisao bi što je brže moguće. Isak Asimov

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma sta ti znas ;)

Nemas pojma da se ulaskom u safe mode nekim cudom kreira nalog Administrator koji nema password i udjes i brises sta hoces. Prico jedan haker ovdje ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 15:58 (logic).
15 godina
neaktivan

dok se pali komp stisni F8 i odaberi safe mode.

tada ćeš kreirati privremeni administrator . uđi u njega i u control panelu promjeni šifru (stavi bilo što)i i izađi. kad upališ ponovo upiši novu šifru i gotovo.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hahahhahahahahhaha

Ajmo sve ispocetka ;)

Kako ces kreirati privremeni administrator? Reci ces bu u monitor?

I koja je poenta sifre ako se tako moze odraditi?

Hahahhahahahahahhahah

17 godina
neaktivan

kako maknut bios pass bez vađenja baterije? 

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
perodigitron kaže...

tada ćeš kreirati privremeni administrator . uđi u njega i u control panelu promjeni šifru (stavi bilo što)i i izađi. kad upališ ponovo upiši novu šifru i gotovo.

A što ako sam ja prethodnos stavio lozinku na tog administratora?

mala tajna za sve velike "hackere" na forumu - čak ne morate ić u safe mod do tog čudotvornog admin acca - samo kod logina u windowse stisnite ctrl+alt+delete i otvorit će vam se login prozor. Pod username upišite Administrator a u password njegovu lozinku.

Cool, kaj ne?

sigh -.-

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan

Kako ući u safe mode:

• If the computer is running, shut down Windows, and then turn off the power
  • Wait 30 seconds, and then turn the computer on.
  • Start tapping the F8 key. The Windows Advanced Options Menu appears. If you begin tapping the F8 key too soon, some computers display a "keyboard error" message. To resolve this, restart the computer and try again.
  • Ensure that the Safe mode option is selected.
  • Press Enter. The computer then begins to start in Safe mode.
  • When you are finished with all troubleshooting, close all programs and restart the computer as you normally would.

Administrator acc

The built-in Administrator account is hidden from Welcome Screen when a user account with Administrator privileges exists and enabled. In Windows XP Home Edition, you can login as built-in Administrator in Safe Mode only. For XP Professional, press CTRL + ALT + DEL twice at the Welcome Screen and input your Administrator password in the classic logon window that appears.

Ako ne razumiješ što ovdje piše koristi google prevoditelj.

Lozinka za administrator acc se kreira tokom instalacije windowsa (ili kasnije u user account manageru), pa je moguće da je ima ali probaj ostaviti polje za lozinku prazno, a username je Administrator (pazi na veliko slovo A)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 13:56 (17RazoR71).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
perodigitron kaže...

Sta vi znate ;)

Citajte znalca ;)

Ovo mi lici na kucu koja ima dvoja vrata i jedna su stalno otkljucana da mozes uci u slucaju da izgubis kljuc od onih prvih ;)

16 godina
protjeran
djdomi kaže...

nikako.. eventualno jumperom ili na novim plocama pucom

clear cmos..

16 godina
djdomi kaže...

- CLR CMOS, vađenjebaterije, poseban jumper za PWD ili servisni (floppy-CD..) za tu namjenu. Ovisno o MBO npr IBMovi ineki HPovi strojevi su imuni na čupanje svega pa i baterije, nose se u ovlašteni servis ili imaš odgovarajući software.

perodigitron kaže...

... (nastavak)

17RazoR71 kaže...

Kako ući u safe mode:

• If the computer is running, shut down Windows, and then turn off the power
  • Wait 30 seconds, and then turn the computer on.
  • Start tapping the F8 key. The Windows Advanced Options Menu appears. If you begin tapping the F8 key too soon, some computers display a "keyboard error" message. To resolve this, restart the computer and try again.
  • Ensure that the Safe mode option is selected.
  • Press Enter. The computer then begins to start in Safe mode.
  • When you are finished with all troubleshooting, close all programs and restart the computer as you normally would.

Administrator acc

The built-in Administrator account is hidden from Welcome Screen when a user account with Administrator privileges exists and enabled. In Windows XP Home Edition, you can login as built-in Administrator in Safe Mode only. For XP Professional, press CTRL + ALT + DEL twice at the Welcome Screen and input your Administrator password in the classic logon window that appears.

Ako ne razumiješ što ovdje piše koristi google prevoditelj.

Lozinka za administrator acc se kreira tokom instalacije windowsa (ili kasnije u user account manageru), pa je moguće da je ima ali probaj ostaviti polje za lozinku prazno, a username je Administrator (pazi na veliko slovo A)

-khm,...

Tebi ni prevoditelj nemože pomoći jer nerazumiješ. Google daje rezultat ovisno o utipkanom kriteriju. Dobiveni rezultat nije nužno točan ili istinit. ... kao što i ova tema može biti rezultat takvog upita. Tad idući korisnik ponovo dobija takvu ''informaciju''.

Admin acc se kreira za vrijeme instalacije. Ovisno o korisniku ili osobi koja je vršila instalaciju, password bi morao biti postavljen. Ponekad se dešava (u neznanju) da je prazan. Taj je dovoljno utipkati Administrator za ime i pass - ništa, prazno što je točan password i ENTER.

Ako je pak postavljen password na admin acc. (što bi moralo biti) onda ti ništa od tvojih savijeta ne pomaže, ponajmanje google translator.

To je za XP, sedmica defaultno diseblira admin acc. koji je inicijalno prazan ali beskoristan dok ga se ne omogući (postoji procedura.. ali onaj tko to zna za da ga je trebao već prije podesiti i aktivirati).

Usput, user name nije case sensitive, može biti napisano i administrator, u slučaju drugog jezika može biti i Administratoren (dojč) itd.

Nije potreban reset u safe mode. Dovoljno je DVA PUTA STISNUTI CTRL+ALT+DEL, .... i odabrati željeni (admin) acc.

Pokušaj objašnjenja:

Taj mit je iz doba 9x windowsa koji nisu imali sigurnosni mehanizam (bla.bla...) i klasičnim fah idiotima je ostalo kao pravilo. Tad se može kreirati novi acc (jer nisu ni imali današnji admin acc.). Još jednostanije, moglo se obrisati pwd...

U slučaju kad postoji password koji neznamo, može ga se resetirati (Hirens, miniPE,...) ili, ako je baš potrebno i imamo sreće, pročitati uz pomoć Ophcracka.

Bilo bi vrijeme da modovi počnu opominjati ovakve dezinformacije, jer mada je više puta rečeno sama brojka postova i netočnih tvrdnji su dovoljni da početnici povjeruju. Tako se samo pogrešna tvrdnja dalje prenosi...

Sve što je imalo smisla je već rečeno.

LOCK? (uvjek netko može napraviti tut-sticky na temu).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
dokly kaže...
djdomi kaže...

nikako.. eventualno jumperom ili na novim plocama pucom

clear cmos..

eh. bili nam u školi stavili pass na admina i ne možemo ništa instalirat. donesem jedanput ophcrack i upalim kad ono bios password omg

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan

Njega je posebno tesko za skinuti ;)

16 godina
moderator
logic kaže...

jel tebi ovo zabavno i smiješno ko i meni?? lol

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Njega je posebno tesko za skinuti ;)

admina il biosa :)

17 godina
neaktivan
za oboje treba minut. Ukupno ;)
17 godina
neaktivan
logic kaže...

da...daj primjer koji će uspjet.

mogu sredit admin pass s ophcrackom ali trebam bios pass koji maknem ako maknem i vratim bateriju.

16 godina
logic kaže...

- i u slučaju da kućište ima lokot? Kao što vidimo (napisano..) nemože bootati s CDa... ostaje još samo lokot i nemože ništa.

- za školu, nije dobro davati takve savjete, nije isto obrisati, promijeniti ili pročitati password. Ako ne želi da se to otkrije (prije ili kasnije) morao bi samo pročitati i ostaviti postojeće stanje. Recimo ako bude uhvaćen, nema razloga da ne dobije ukor (ili postane glavna faca u školi..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Nisam ni dao savjet niti sam pristalica tih metoda. Ako je nesto zakljucano onda je zakljucano sa razlogom.

16 godina
protjeran

ili jednostavno napraviš  i skineš usb stealer i nema te lozinke

koje se neda skinut s drugog ili tuđeg pc

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 19:35 (pero35).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mogu se ja javit??? ovako, lijepo sve ispocetka... ovo sam vec nekome rekao (imao je isti problem). Ima nekoliko koraka, sve je detaljno objašnjeno...

1. korak - uđi u "Start" izbornik

2. korak - pritisni "Run" ili "Pokreni" (ako imas hrvatski jezik)

3. u okviru pokreni upisi "cmd" (naravno bez " ")

4. otvara ti se command prompt

5. u njega upisi sljedeće (bez " ")- "net user [tvoje_korisnicko_ime]*" (obavezno stavi *)

6. sad pretisni enter 2 puta (najprije ti se otvara "napisi svoju novu lozinku" a kasnije "potvrdi")

to je to...

nadam se da cu bit od pomoci (ovo sto je podcrtano ili boldirano je vazno za upisivanje ili nesto drugo)

napomena: pod [tvoje_korisnicko_ime] upisi svoje korisnicko ime na kompu, ali BEZ[ i ]

Loši stari komp... na izmaku snaga :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 20:26 (tonchy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo prostora za hakere i razvijanje njihove maste. Za pocetak koristite Google na ispravan nacin da bi ste dobili clanke koje pisu o..

Windows Vista/7 - Backdoor Logon

This back door method exploits the 'Ease of Access' menu at the bottom of a regular Windows Vista Logon. Normally, if you click the Icon then you get a choice of help from Narrator, Magnifier and High Contrast. The trick is to replace the file called Magnify.exe, with a file which is really cmd.exe

P.S

Isprobao sam davno i radi.

Treba mnogo, mnogo tipkanja u cmd-u da bi ste postigli nesto

Cilj je da zaobilzanim putem stvorite Admin acc. sakojim ce te ownershipati sve na PC-u :)

Što ako imam još šest mjeseci života?? Pisao bi što je brže moguće. Isak Asimov

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice