Kako 'sliku' u pjesmu?

poruka: 6
|
čitano: 1.094
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako 'sliku' u pjesmu?

Dakle, ne znam da li ova tema spada pod ovo područje, ali nisam znao gdje bih je ubacio...Vjerovatno svi znaju da postoji mogućnost da kad se neka pjesma prebaci na neki prijenosni uređaj (mp4 player, ipod, iphone, mobitel itd. ) može se tijekom reprodukcije iste, prikazati slika najčešće covera albuma, pa je tako sama reprodukcija simpatičnija Smijeh Nadam ste da ste shvatili na što ciljam. Ali, problem se nalazi u ovom; sve pjesme nemaju te 'sličice', te se prilikom reprodukcije ili na pc-u ili na mobitelu ne prikazuje ništa...Stoga, zanima me da li postoji neki program ili način koji bi omogućavao da nekako 'zalijepim' sliku za tu pjesmu (ili album) te da se i ona reproducira zajedno s pjesmom? Hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kako 'sliku' u pjesmu?

-ovako nešto mp3 tag editor

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Kako 'sliku' u pjesmu?

ok...probati ću to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

Dakle, ne znam da li ova tema spada pod ovo područje, ali nisam znao gdje bih je ubacio...Vjerovatno svi znaju da postoji mogućnost da kad se neka pjesma prebaci na neki prijenosni uređaj (mp4 player, ipod, iphone, mobitel itd. ) može se tijekom reprodukcije iste, prikazati slika najčešće covera albuma, pa je tako sama reprodukcija simpatičnija Smijeh Nadam ste da ste shvatili na što ciljam. Ali, problem se nalazi u ovom; sve pjesme nemaju te 'sličice', te se prilikom reprodukcije ili na pc-u ili na mobitelu ne prikazuje ništa...Stoga, zanima me da li postoji neki program ili način koji bi omogućavao da nekako 'zalijepim' sliku za tu pjesmu (ili album) te da se i ona reproducira zajedno s pjesmom? Hvala...

imas....jedan od meni najboljih easy ca-da extractor.....samo oznacis album, odes desni klik i ides na edit metadate...i tamo sve podesis!

01010100 01001001 01001111
17 godina
neaktivan
Kako 'sliku' u pjesmu?

Dakle, probao sam ovaj mp3 tag ili kako se god već zove i mogu reći da vrlo kvalitetno i jednostavno radi ono što sam i htio.Smijeh Hvala još jednom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Dakle, probao sam ovaj mp3 tag ili kako se god već zove i mogu reći da vrlo kvalitetno i jednostavno radi ono što sam i htio.Smijeh Hvala još jednom.

nećeš pogriješiti s tim tag editorom. koristim ga već dosta dugo. ima brdo mogućnosti

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice