Ljudi evo imam problem imam Windows 7 Professional x86..Prije jedno 2 mjeseca podjelio sam disk D: na jos dvije particije......E sad ostalo mi samo 9 GB na D: a ova jedna od te dvije nesluzi mi nizasta....Kako da spojim tu particiju sa particijom D:...Evo na slici kako da spojim tu particiju sto je zaokruzena sa particijom D:..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
partition magic home
ja sve snjim radim bez problema. besplatan je ,mal i lagano se koristi.
Ja to pravim uz pomoć EASEUS Partition Mastersa. Ovdje su ti upute.
Prije svega toga backup c particije jer uvijek postoji malena sansa da nesto podje krivo.
Prije svega toga backup c particije jer uvijek postoji malena sansa da nesto podje krivo.
Na C: nemam nista osim programa windowsa i drivera
Skni hirens boot cd i na njemu imas more programa za to. U nekima imas opcju spajanja particija ali u svima imas opciju brisanja d: particije i povecavanja c particije preko tog slobodnog prostora. Nikako to raditi iz windowsa.
Skni hirens boot cd i na njemu imas more programa za to. U nekima imas opcju spajanja particija ali u svima imas opciju brisanja d: particije i povecavanja c particije preko tog slobodnog prostora. Nikako to raditi iz windowsa.
Evo vec radim al ti stalno pominjes particiju C: ja nisam reko da hocu brisat D: nego da hocu brisat F: i spojit ga sa D:
Nikako to raditi iz windowsa.
Zašto ne? (ne želim osporavati mišljenje nego me samo zanima :) )
Sve je rijeseno moze se i iz windowsa nista se nije dogodilo...
Naravno da se može. Ja sam tako svaki put napravio i nije bilo nikakvih problema.
U 99% slucajeva nece biti problema ali onaj jedan?
I nisam rekao da ne moze vec da nije preporucljivo. Neke stvari je jos uvijek bolje raditi sa boot medija tipa rada sa particijama ili update biosa i sl.