znam da postoje razni sofware alati za ovo...koje od njih preporucujete...za RAM,CPU i slicno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znam da postoje razni sofware alati za ovo...koje od njih preporucujete...za RAM,CPU i slicno...
To ti je sve bez veze... Ako nemaš dovoljno jak CPU i GPU, te dovoljno RAM-a za tu igru, nećeš ju moći igrati bez trzanja. Koju imaš konfiguraciju?
To ti je sve bez veze... Ako nemaš dovoljno jak CPU i GPU, te dovoljno RAM-a za tu igru, nećeš ju moći igrati bez trzanja. Koju imaš konfiguraciju?
3200+2,0,1024RAM,Ati radeon x1950GT...
Ma kakvi, neće s tom konfom ići igre (novijeg datuma)... Počni polako štedjeti za novu 
ma idu mi vec>cod6...samo sto nonstop nesta zajebaje komp...nonstop je usporen...:/
a da reinstaliras windowse i instaliras nove (7 možda) tako ćeš dobiti na brzini...možda čak imaš virusa,crva,malwarea....
a da reinstaliras windowse i instaliras nove (7 možda) tako ćeš dobiti na brzini...možda čak imaš virusa,crva,malwarea....
skenirao sam ga.....nea nista....a 7ica je mozdaq brza...ali onda ce mi oduzimat puno ram-a...:/
Bolje nek ostane na starom xp-u jel neče na win7 moč pokretat igre zbog 1 gige rama!