Internet/xFire problem

poruka: 10
|
čitano: 1.881
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Internet/xFire problem

pozz..ovako imam problem..prvo sam imao problem (jos nije rjesen,nego samo alternativno) sa xfireom..npr bili su mi blokirani svi frendovi na njem (slika 1) , zatim sam na netu nasao da idem u RUN-REGEDIT-INTERNET SETTINGS-ZONE MAP-i da tamo obrisem mapu ZONES..ja to napravio i sav sretan uspjesno maknuo problem na xfire..zatim mi se prilikom sljedeceg pokretanja racunala kad sam isao na xfire pojavilo (slika 2)..i sad svaki put kad ponovo upalim racunalo trebam ic brisat tu mapu ZONES (jer se regenerira svaki put kad idem na net) da bi mogao na xfire..zna neko rjesit ovaj problem? btw. s jos nekim aplikacijama mi se taj isti problem pojavljuje (slika 2) .. zna li neko rjesit moj problem?? :S

P.S. prva slika je skinuta s interneta..koristim windows 7 home premium x64..a na slici je windows xp tako da ne dode do zabune ali potpuno isti problem ..

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 15:34 (fakEEE).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Internet/xFire problem

sta niko nezna ?? :(

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Internet/xFire problem

ocito ne :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Internet/xFire problem

ali nije problem samo u xfire..ako znate mozda samo kako rjesit problem s ovom drugom slikom? ponavljam dok ne odem obrisati mapu ZONES nakon pokretanja racunala problem se nastavlja ! plz neko ..

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Internet/xFire problem

U IE-u pod Tools -> Internet Options -> kartica Security klikni na Reset all zones to default level.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
neaktivan
Internet/xFire problem

napravio to..restartao komp..isto ! :/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet/xFire problem

hm... problem s prve slike je imao i jedan moj prijatelj "nije" ga uspio riješiti...

Po mom mišljenju što ne mora biti točno, vjerovatno si pokupio neki virus koji si možda i uklonio, ali se nešto u tvojoj win7 pod utjecajem njega oštetilo ili obrisalo. 

Prijatelj je taj problem riješio novom instalacijom windowsa pa to preporučam i tebi ako si u mogućnosti. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet/xFire problem

Meni je to upalilo, i sve je ok. Nakon resetiranja računala je i dalje sve ok..

Prije nego sam brisao mapu "zones" prekinuo sam proces na xfire.

Sretna Nova!

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 11:52 (DadoZG).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Internet/xFire problem

Iskljuci Firewall pa probaj

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Internet/xFire problem

ej..sretna nova svima ! :)

evo samo da javim da sam rijesio problem jos prije nekoliko dana,da bio je problem s firewallom,ne sa windowsima..tj ne tolko sa firewallom nego antivirusom koji je njime upravljao (mCafee),obrisao ga, inst nod32 i sad sve radi bez poteskoca ! :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice