Google+ annoyance

poruka: 4
|
čitano: 1.050
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Google+ annoyance
Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Google+ annoyance

Sto ti to smeta ?

People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends

1 0 hvala 1
16 godina
Re: Google+ annoyance
jonsey kaže...

Smeta.

Ne želim googl+ niti mi traba to na početnoj stranici, samo forsiraju ljude na nešto šta će tak i tak propast ko njihove prijašnje društvene mreže.

Napravi ili trpi. Neće propast jer neće biti odvojena mreža već google postaje google+. Tražilica, društvena mreža, fotografija (stara picassa), reader itd. sve će biti pod jednim accountom i integrirano. Ne mogu te prisilit da koristiš google+, ali će te s vremenom prisilit da ga imaš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Google+ annoyance
jonsey kaže...

Smeta.

Ne želim googl+ niti mi traba to na početnoj stranici, samo forsiraju ljude na nešto šta će tak i tak propast ko njihove prijašnje društvene mreže.

Upravo zbog toga koristim Bing. Guraju taj mutavi g+ di stignu. Ulogiras se na gmail i hop "napravi acc za g+, klikni ovo, ono"... -ma daj, pustite me na miru.

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice