Flash player odbija instalaciju

poruka: 22
|
čitano: 39.860
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav

Imam problem sa Adobeovim flash playerom. Naime,ne mogu pokrenuti većinu flash videa na netu,a kada pokušam instalirati Adobeov flash player s adobeove stranice (putem ActiveX-a preko IE-a) setup tvrdi da nema dovoljno slobodnog prostora na hardu za instalaciju (imam slobodno 4.5gb na C dijelu)

Pokušao sam s nekim drugim adobeovim flash player setupom,ali opet isto. Ne znam što da radim,pa ako netko zna rješenje neka napiše.

Zahvaljujem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Flash player odbija instalaciju

omg ne bi znal... probaj nes drugo instalirat mozda ti krivo pise za slobodan prostor iako sumnjam... probo si i neku svoju flash instalaciju?! ja imam jednu... probaj od youtibe skinut :D neznam stvarno...

16 godina
neaktivan

Točnije ovak piše neš:

kao da ne može kreirat temporary file?!? kao da ne može kreirat temporary file?!?
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 19:56 (pc ovisnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

omg ali ti skidas instalaciju... nebi se to smelo dogodit...

16 godina
neaktivan

da ne treba možda po regystriju prćkat? ili da probam malo ispraznit C dio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj sa ovim Adobe flash uninstallerom.Mozda ti je ostalo stogod od prijasnje instalacija pa te to sad zeza.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Probaj sa ovim Adobe flash uninstallerom.Mozda ti je ostalo stogod od prijasnje instalacija pa te to sad zeza.

probo sam i radi Osmijeh
puno fala!!! :-) spasio si me!!!
16 godina
neaktivan

Drago mi je da si uspio.Ma i meni se to jednom dogodilo pa sad znam sto mi je ciniti.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne mogu instalirati Flash Player sinem ga i kad ga želim instalirati otvori mi se poruka ---samo jednainstanca ove aplikacije može biti pokrenuta ,Molim vas za pomoć što treba da radim da pokrenem datoteku hvala franjo

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

provjeri dali ti je prijašnji flash player u potpunosti deinstaliran(ako si ga imao,normalno) ili ti je ostalo još file u računalu.idi na www.uninstalflashplayer   i slijedi upute.poslije si skineš i instaliraš zadnju verziju

0 0 hvala 0
13 godina

@ franjom19

Ja sam imao isti problem u zadnjih par dana na dva računala sa nanovo instaliranim windowsima. Morao sam ručno skinuti offline flash instaler (non-IE)...LINK i tek tad je radilo.

Na uobičajni način izbacilo bi grešku, ali bi proces ostao raditi u pozadini i nebih mogao pokrenuti ponovnu instalaciju, dok nebih ručno "ubio" proces u task manageru.

Nadam se da sam pomogao, sretno i lp

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Flash player odbija instalaciju

sada sam ga skinuo sa tvoga linka ali dalje kad ga trebam instalirati nem ga više nigdje i kad želim skinuti neku pjesmu sa yutube traži me opet da instaliram Flash Player baš sam neki lajk oprosti na dosadi hvala franjo

11 godina
neaktivan

isti problem kako kod franje19, na tek instaliranim windowsima nemogu instalirati flash:( molim rješenje ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

dali mi možeš reći što raditi nakon offline instalacije, jer meni i dalje nema toga addona u mozilli ?

13 godina
neaktivan

meni isto jucer nije htjelo.javlja neku gresku. non stop neki k sa flash playerom. katastrofa. (nasao stari exe na kompu i inst staru verziju)

flash player i origin - nema goreg smeca na kompu od toga. vec duze vrijeme..

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 12:27 (=xfact=).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

flash player treba za svaki browser posebno.znači ako koristite mozilla i internet explorer,trebate ga skinuti i za jednog i za drugog.chrome ima svoj plugin flash koji se automatski ažurira.ovaj link što vam je dao Filterini je za internet explorer dok se na  www.get.adobe.com/flashplayer   može birati za koji browser vam treba flash player.prije preuzimanja bi vam preporučio da deinstalirate postojeću verziju koju sada koristite i to na njihovoj stranici ,sa njihovim alatom -uninstalladobe flashplayer

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

da, ok ali ja uopće nemam instaliranog flasha jer sam instalirao nove windowse, a mozilla mi opet javi ono sranje što je franjo naveo ?

12 godina
neaktivan

a da probaš sa internet explorer?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja imam preglednik mozila firefox on mi traži da skinem flash player da mogu skinuti neku pjesmu sa youtube i skinem ga ali se ne može nikako instalirati stalno piše neuspjelo probaj rućno i opet ništa pa ako netko nešto zna da mi pomogne hvala franjo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

također imam sličan problem...kada skinem online installer flash playera izbaci mi neku grešku,kao da je problem sa skriptom i pita me da li želim nastaviti ili ne...i što god stisnem ništa se ne dešava...zatim sam probao sa offline installerom(za IE) i instalira ga ali sada youtube Šteka u IE-u,buffering je u redu ali video i zvuk ne...nije fluidno kako bi trebalo biti

windowsi su na novo instalani(xp sp3),trenutno je update u tijeku

instalirana je java i netframework

konfa je:

celeron d

asus p4s800d

768mb rama

mrežna kartica 3com neka starija(3com ethernet link xl 3c905c-tx)

brzina neta je  4Mbps/0.31Mbps

i java script je omogućen

jel ima neko sličnih problema....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice