Evo sam deinstalirao ESET neki dan i prebacio se na Kaspersky (kupio original licencu).I sad idem ja skinit onaj Get System Info sa njihove stranice da vidim zašto Kaspersky koristi tolko memorije.I pokaže se problem da je nađen softver koji nije kompatibilan sa Kaspersky-im.Ispostavilo se da je ESET ostavio neki drajver tamo u System32 folderu digitalno potpisan (oni certifikati).Zove se EpfwLWF.sys.No vidim da ispod isto ima digitalni certifikat Microsofta.Sad me zanima kako obrisat digitalni certifikat ESET-a a ostavit Microsoftov.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ništa od toga.ESET je ostavio neki drajver digitalno potpisan.
Pojedini programi zahtjevaju pokretanje instalacije istoga,pa ti ponudi deinstall i samo se tako moze u potpunosti deinstalirati...
Ja sam naletio na famozni Deep freeze(program koji radi restore nakon svakoga restarta) i još jedan AV program(ne mogu se sjetiti) i oba su radila slicna srahnja.
Iako bi Markanov postupak trebao uraditi stvar,probaj pokrenuti install od Eseta,pa vidi!
...evo link - i imaš pod br. 2 opciju sa ESET Uninstallerom / http://support.kaspersky.com/general/compatibility/2211#block2
Meni je uklanjanje eseta išao sa youninstallerom. Ponovo instaliraj isti eset koji si imao instaliran i deinstaliraj ga sa tim programom.