Daemon Tools Lite problem

poruka: 4
|
čitano: 1.620
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Daemon Tools Lite problem

Kad dvaput kliknem na ikonu neke .iso datoteke program mi izbaci poruku "Grejska u komandnoj liniji!". Kao default program sam stavio istu .exe datoteku koja se koristi na precacu, a ako pokrecem preko sam program preko precaca radi bez problema. Pitanje je kako postaviti Daemon Tools kao default program bez da izbacuju tu poruku kad kliknem na neku .iso datoteku?

Cogito, ergo sum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Daemon Tools Lite problem
pranklin kaže...

..Pitanje je kako postaviti Daemon Tools kao default program bez da izbacuju tu poruku kad kliknem na neku .iso datoteku?

-kao i svaki defailt, desni klik, open with, choose default...

-ali DT je smeće, ovisno koji OS koristiš (nagađam win7), imDisk je npr pouzdan i radi na svim verz.OSa bez probema. (jer proizvođači znaju čemu služi DT, znaju se zaštititi).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
ihush kaže...

-kao i svaki defailt, desni klik, open with, choose default...

-ali DT je smeće, ovisno koji OS koristiš (nagađam win7), imDisk je npr pouzdan i radi na svim verz.OSa bez probema. (jer proizvođači znaju čemu služi DT, znaju se zaštititi).

bas u tome choose default je problem, ne nudi mi DT pa moram ici ono vise i te gluposti da na kraju moram birati neki .exe i koji god povezan sa DT-om odaberem uvijek isto, cak i s onim do kojeg vodi precac

koristim win8.1 pro i sve radi osim tog precaca

Cogito, ergo sum
17 godina

-nije registriran kao 'aplikacija za ...', DT je smeće, u win8 nadalje sasvim je nepotrebno jer sam OS ima support za mountanje ISOa. I dalje kao većina 'powerjuzera' forsiraš glavom o zid, ili prihvati savjet ili se snalazi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice