Kad dvaput kliknem na ikonu neke .iso datoteke program mi izbaci poruku "Grejska u komandnoj liniji!". Kao default program sam stavio istu .exe datoteku koja se koristi na precacu, a ako pokrecem preko sam program preko precaca radi bez problema. Pitanje je kako postaviti Daemon Tools kao default program bez da izbacuju tu poruku kad kliknem na neku .iso datoteku?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
..Pitanje je kako postaviti Daemon Tools kao default program bez da izbacuju tu poruku kad kliknem na neku .iso datoteku?
-kao i svaki defailt, desni klik, open with, choose default...
-ali DT je smeće, ovisno koji OS koristiš (nagađam win7), imDisk je npr pouzdan i radi na svim verz.OSa bez probema. (jer proizvođači znaju čemu služi DT, znaju se zaštititi).
-kao i svaki defailt, desni klik, open with, choose default...
-ali DT je smeće, ovisno koji OS koristiš (nagađam win7), imDisk je npr pouzdan i radi na svim verz.OSa bez probema. (jer proizvođači znaju čemu služi DT, znaju se zaštititi).
bas u tome choose default je problem, ne nudi mi DT pa moram ici ono vise i te gluposti da na kraju moram birati neki .exe i koji god povezan sa DT-om odaberem uvijek isto, cak i s onim do kojeg vodi precac
koristim win8.1 pro i sve radi osim tog precaca
-nije registriran kao 'aplikacija za ...', DT je smeće, u win8 nadalje sasvim je nepotrebno jer sam OS ima support za mountanje ISOa. I dalje kao većina 'powerjuzera' forsiraš glavom o zid, ili prihvati savjet ili se snalazi.