Baca komp u "sleep mode"

poruka: 8
|
čitano: 2.706
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Baca komp u "sleep mode"
Situacija je ovakva. Gledam film (5, 10,15 minuta, kako kad) i iz cista mira mi se komp prebaci u "sleep mode". Znaci ekran se prebaci u "stand by", tipkovnicom i misem ne mogu nikako utjecati na komp, al se zvuk filma i dalje cuje. Jedino rijesenje mi je da resetiram komp. Nije da mi se bas isplati gledati film 10 minuta, pa restartati racunalo, pa opet malo gledati film, pa ga opet restartati itd. Htio bi rijesiti taj problem jer je gledanje filmova trenutno gotovo jedina radnja na mojem racunalu. I da malo pomognem. Sve je bilo u redu do dana dok nisam sa torenta skinuo film zarazen virusom, tada mi se prvi puta dogodio slicmni problem (cini mi se da se isto zacrnio ekran i u slusalicama sam cuo zvuk "trrrrrrrr", a i sad ga ponekad znam cuti kad mi se to dogodi, ponekad zvuk ide i dalje, bez slike naravno, a ponekad pak cujem taj "trrrr" u slusalicama). Nakon sto mi se to bilo dogodilo, zatrazio sam pomoc na jednom forumu i covjek je rekao da izbrisem taj film jer je zarazen i pregledali smo cijelo racunalo pomocu OTL logova i problem je trebao nestati, međutim nije nestao. Molim vas za pomoc jer bi stvarno htio rijesiti ovaj problem. Ako trebate jos informacija, pitajte. Hvala unaprijed. Pozdrav!
...I am just a child...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Baca komp u "sleep mode"

ako imas wind 7 odes u control panel, stavis si na small icons, power options, i ljevo ce ti bit chose when to turn off display.. stavis si obadvoje na never. i to je to

1 1
2 2
Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Baca komp u "sleep mode"
...xp imam...
...I am just a child...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Baca komp u "sleep mode"
burner9 kaže...
...xp imam...

proces je slican (il icak isti) samo najdi u  control panel "power options"

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
15 godina
neaktivan
Baca komp u "sleep mode"
...nasao sam nesto...dogadja mi se vrlo slicna stvar kao i covjeku iz linka, samo sto njemu baca "sleep mode" dok igra online igre, a meni dok gledam filmove online...link: http://www.computing.net/answers/windows-xp/how-turn-sleep-off/141648.html ...usput, otisao sam u power options i iskljucio sve kaj se tice "sleep moda" pa cu sad vidjeti sto ce se desiti...
...I am just a child...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Baca komp u "sleep mode"

trebao si ugasit opciju da se monitor isto  ne gasi. 

ugl nebi trebao vise sleep bacat imo je moj susjed problem njemu se komp ako nisi nista radio bacio u sleep i nije mogo nista nego resitirat pc... naravno ovo je pomoglo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 20:26 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Baca komp u "sleep mode"
...i to sam iskljucio...kasnije se javim sa rezultatima...
...I am just a child...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Baca komp u "sleep mode"
...hmm...nije pomoglo...opet ista stvar...sad mi se sve vise cini da je stvar u nekom "dobro nastanjenom" virusu...dok uhvatim vremena, proskenirat cu ranunalo sa avastom i malwarebytesom pa cemo vidjeti...
...I am just a child...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice