Audio driver ... ?

poruka: 2
|
čitano: 1.094
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Audio driver ... ?
pitanje

Pozzdrav

Imam jedan problem sa audio driverima...

Kupio sam Logitech X-530 prije pola godine i skopcao na integriranu audio karticu maticne ploce. Pod XP-om je sve radilo, svi audio kanali su u redu a driver koje sam koristio su bili Realtechovi AC'97. Kad sam igrao, dobivao sam 5.1 zvuk, a kad sam slusao pjesme svi zvucnici su davali jednako glasan zvuk. Kad sam presao na Vistu. poceo sam koristiti Realtechove High Definition audio drivere. U igrama koje poodrzavaju visekanalni zvuk sve radi dobro (Crysis), ali kad slusam pjesme prednji ljevi i prednji desni daju čist zvuk ali ostali zvucnici "sute". U control panelu drivera ima opcija "Speaker fill" i kad se ukljuci onda se zvuk cuje sa svih zvucnika ali je nekako cudan i kao da je lose izvucen jedan dio zvuka. Jel' se moze dobiti cist zvuk ? Probao sam instalirati i Realtech AC'97 drivere za Vistu ali ne rade. Je li netko imao slican problem ? Imaju li neki bolji driveri ?

Maticna je P5 GD1 Pro, a OS je Vista Ultimate SP1...

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Audio driver ... ?

mislim da je to zato sto ti u igrama daje suraund zvuk....dok prilikom slušanja pijesma baš kao i na kućnim kinima (u koliko se ne odabere da rade svi zvučnici)...rade samo dva zvučnika i subwoofer.....ispravite me ako griješim ali mislim da je to tako....

DesignIsMy Life 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice