ATI2SGAV.EXE Worm

poruka: 5
|
čitano: 899
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Molim za pomoć
pitanje
ATI2SGAV.EXEWorm

Your PC may be infected. The presence of a file called ATI2SGAV.EXE is a possible sign of infection.

You should urgently check your PC to make sure it is not infected. The free version of Prevx CSI will scan your PC in less than two minutes and check for millions of spyware and malware infections including ATI2SGAV.EXE. Don't put your confidential data, or your identity at risk, check your PC now with Prevx CSI. 

pobro sam ovaj virus i nemogu ga skinuti koristim vistu jedino da skinem ovaj program od previx-a ali mi traže 30 dolara a to im nedam jer su me oni i zarazili nemogu niti jednu igrati igru a dao sam nedavno za komp 7500 kuna i to samo za kutiu više neznam šta da radim a neda mi se deinstalirati komp pa ako ko zna za riješenje neka mi se javi pozz i unaprijed hvala 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Molim za pomoć

Dali imaš neki antivirus instaliran?

Ako ne instaliraj NOD 32+Spybot Search and Destroy+Ad-Aware SE Professional.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI2SGAV.EXE Worm

Probaj ga ukloniti sa Malwarebytes-om.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ATI2SGAV.EXE Worm
ili sceniraj komp sa AVirom
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
protjeran
ATI2SGAV.EXE Worm

Stavi si !avast antivirus najnoviju verziju, odličan je.Nakon toga stavi Spybot Search&Destroy i napravi update i scan i počisti sve i to bi moralo biti to.NAPOMENA:Prije svega isključi system restore.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice