Acronis Disk Director - Oštećeni podaci!!!

poruka: 8
|
čitano: 2.081
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Acronis disk direktor Oštećeni podaci!!!
pitanje

Pozdrav svima,imam jedan problem,nadam se da će te mi pomoći,danas sam radio resize particije na wd 500gb external hard disku s Acronis Disk directorom...nedugo zatim program se smrznuo..i ja sam ubio taj process u task manageru..nakon toga sam išao vidit na ladicu i sve je izgledalo ok..dok nisam ušao u folder di su mi filmovi.. i tamo sam vidio da su mi imena foldera i fajlova totalno promijenjeni odnosno čudnih naziva,može se vidit na slikama..vjerovatno mi je acronis koruptirao fajlove,,pa me zanima kako bi to mogao popraviti..jer većina fajlvoa na hdd su mi takvi i ne mogu im pristupit ima li ko kakvu ideju kako dalje??..hvala na pomoći!!Plač

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2008 18:18 (maniti).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Acronis disk direktor Oštećeni podaci!!!

Moral si ostaviti program da odradi svoje do kraja,nije se smrzel nego je šljakal kad si ga 'ubil'. Desni klik na fajl s filmom nudi kaj? S tvojim diskom dolazi i softver za backup, izgleda da ga nisi koristil...

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Acronis disk direktor Oštećeni podaci!!!
autorov komentar

ok što je tu je:) trebao sam backup napravit..uglavnom desni klik nudi standardne opcije..odabir na properties vidi sliku...s lijeve piše da ima fajl 2,64 gb..a na properties o bytes?..trebao bi nekako vratit te podatke natrag..jel imao netk oslična iskustva????

17 godina
neaktivan
Acronis Disk Director - Oštećeni podaci!!!

Ne znam... Probaj s desnim klikom, open with... i odredi mu windows media player.  

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Acronis Disk Director - Oštećeni podaci!!!
autorov komentar

ma ne možeš uć u folder di je film?  fajlovi su koruptirani...fala anway..ima li tko kakvu ideju?

16 godina
neaktivan
maniti kaže...

ma ne možeš uć u folder di je film?  fajlovi su koruptirani...fala anway..ima li tko kakvu ideju?

easy recovery pro. ima još jedan program, kad se sjetim njegovog imena napišem
16 godina
neaktivan

File Scavenger. Vrijedi svake lipe, spasio sam hrpu slučajno izbrisanih RAW-ova.

16 godina
autorov komentar

fala..al ništa nije pomoglo..bilo je format pa ponovoPlač

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice