Webchat problem s kamerom

poruka: 5
|
čitano: 1.367
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan

Dakle ovako .. na bilo kojem webchatu (omegle, chatroulette) svi stranci su kao bez kamere .. tek se jedan na eventualno 40 njih prikaže s kamerom. Nije moguće da baš nitko nema kameru .Nemojte reći da googlam jer jesam i pišu razno razne stvari i da sam našao tamo ne bih dolazio ovdje .

Kamera je ispravna , flash dopušten .

Jeli problem možda u postavkama rutera ? 

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Webchat problem s kamerom

kakve veze ima tvoja postavka (npr routera) s postavkama korisnika s druge strane.. (stranca, koji NEMJERNO ne želi, jer to je njegova opcija.. odnosno vidi za usporedbu skype opcije, 99% su identične u svakoj app tog tipa i u pravilu samo frendovima-kontaktima to dopuštaš, ne 'strancima').

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
9 godina
neaktivan

Navodno ima beze s NAT postavkama .. a i nije baš moguće da na 3-4 stranice s nekoliko tisuča ljudi njih 3-4 imaju kameru ... Prije koju godinu je radilo normalno ...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Webchat problem s kamerom
Prije da imas problem sa racunalom a ne sa routerom.
Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Gotovo sam siguran da nema problema ni sa računalom ni sa ruterom. Stvar je u tome da su te stranice okupljalište raznih bolesnika za koje se zna što očekuju i naravno da nemaju upaljene kamere. To nije ništa čudno. 

Prije je bilo puno više ljudi (normalnih) tamo i koristile su se kamere. Sad su samo pedofili, perveznjaci i ostali čudni likovi. 

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice