- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko citam ovdje bnetov modem dopusta izlazak na net samo prvom racunaru tj. prvom koji to zatrazi. Moras nabaviti router umjesto switcha.
Doma imam i Gigaset SX763, paako moze pomoc...
Molim vas pomozite, hitno je :D
Netko?
Ja neime imam drugi problem a to je isto umrezavanje dva racunala da imaju pristup netu s time da samo jedan ima wireless karticu i pristup.
Sad mene interesira dali mogu ovaj drugi umrezit s ovim koji ima i wireless i neta preko lan kartica i ako je moguc mali tutorial.
Ja neime imam drugi problem a to je isto umrezavanje dva racunala da imaju pristup netu s time da samo jedan ima wireless karticu i pristup.
Sad mene interesira dali mogu ovaj drugi umrezit s ovim koji ima i wireless i neta preko lan kartica i ako je moguc mali tutorial.
Da li drugo računalo ima LAN?
O kojim OS-evima se radi?
Koji je router u pitanju?
Inače odgovor na tvoje pitanje je može sa manje ili više truda.
bnet neda jednu liniju na dva kompa, šuupci, morat ces si nabavit neki wireless usb/pci i upiknut u komp,..
spoji komp kablom (crossover mora bit) do kompa sa wirelesom/internetom i onda sheraj internet konekciju na kompu sa wirelesosm/internetom (sharing internet connection), ako se nevide kompovi zadaj ip adrese na oba dvije lan kartice, 192.168.1.100 i 192.168.1.101
Obadva se mogu spojiti kabelom preko LAN-a s maticne. Moj komp ima 7-icu i AirLive wirelles, a bratov je na XP, nije meni bed i njemu staviti 7-icu ako je moguce da i njegov ide na net preko mog kompa na wirelles u isto vrijeme. Mislim da je s manje truda jer se radi samo o povezivanju dva kompa sto mi bas i ne ide.