Problem s maxtv-om

poruka: 9
|
čitano: 19.976
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s maxtv-om

jučer sam spaja max tv (router siemens gigaset sx763 wlan dsl). sve samo uredno spojia i kad upalim maxtv (atlanta) nema mi slike na tv-u. prvo mi piše na atlanti p1:00, za par minuta p2:02,a za jos par minuta 0:01p i lampica od hd i signala naizmjenice se pale. nikako ne mogu dobit sliku. zbao sam t-com a oni me samo preusmjeravaju na druge brojeve. kako da dobijem sliku. hitno je

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Problem s maxtv-om

ostavi samo neka se on pali, atlanta se dugo pali, jakooo dugo, tako je i mojem frendu bilo - i da probaj ukopcati kabel od maxtva u drugi port na routeru

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis(\__/)(='.'=)(")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature
17 godina
Problem s maxtv-om

Ako radi internet, onda ostavi nek se dugo pali, kod prvog paljenja radi update softa pa moze potrajati.

Ako ne radi internet, spoji switcher pravilno, tj provitaj na njemu gdje ide koji kabl...

Preimenujmo smjeska "namigiva" u "namiguje"!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fiksy kaže...

jučer sam spaja max tv (router siemens gigaset sx763 wlan dsl). sve samo uredno spojia i kad upalim maxtv (atlanta) nema mi slike na tv-u. prvo mi piše na atlanti p1:00, za par minuta p2:02,a za jos par minuta 0:01p i lampica od hd i signala naizmjenice se pale. nikako ne mogu dobit sliku. zbao sam t-com a oni me samo preusmjeravaju na druge brojeve. kako da dobijem sliku. hitno je

Dobrodošao u prekrasan svijet max-tv-aNevinašce  Nije tvoj problem ništa čudno, svako malo neko sra.. s njim
FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 14:09 (Zoki).
16 godina
neaktivan

Imam isti problem, koliko dugo treba cekati, ja cekam vec 3 dana po 2 sata

17 godina

Cekas predugo. Nesto nije spojeno kako treba...

Preimenujmo smjeska *namigiva* u *namiguje*!!!
17 godina
neaktivan
Problem s maxtv-om

ljudi problem ysu rijesili ljudi iz t-com-a...ja sam ih zvao i kaztu da je do aktivacije, mreza preopterecena i takva sranja su nasrali al nmwz... dosli su u roku od tjedan dana i rijesili u roku po ure

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s maxtv-om

Kad se već priča o sličnom problemu koji se i meni događa....

Kod mene je slična situacija - iskopčao sam i router i maxtv uređaj (isto je athlanta), ponovno ukopčao sve, čekao jaaako dugo da bude nešto, prespajao na druge portove na routeru, ali ništa od toga.

No, kod mene nije problem taj što nema slike, već što se slika non stop smrzava i onda opet odmrzava, ista stvar i sa zvukom. U deset sekundi slika mi se bar pet puta smrzne i odmrzne, ostaju i oni pikseli od slike koja je bila par sekudni prije... 

Još jedan problem je što nekad, nakon što sve odspojim i spojim , bude mi rečeno od maxtv-a kako nemam aktiviran korisnički račun, neka greška -303. Kakav sad korisnički račun? plaćam maxtv 60 kn mjesečno a nemam korisnički račun? 

Ovi problemi javljali su mi se i prije , i sami od sebe bi nestali, tj, slika i zvuk bi opet bili čisti. Al sad prije dva tjedna ovo se konstantno događa i nikako da nestane.! Znači ak ništ drugo, treba zvati ove iz t-coma da to poprave?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
N. Ohm kaže...

Kad se već priča o sličnom problemu koji se i meni događa....

Kod mene je slična situacija - iskopčao sam i router i maxtv uređaj (isto je athlanta), ponovno ukopčao sve, čekao jaaako dugo da bude nešto, prespajao na druge portove na routeru, ali ništa od toga.

No, kod mene nije problem taj što nema slike, već što se slika non stop smrzava i onda opet odmrzava, ista stvar i sa zvukom. U deset sekundi slika mi se bar pet puta smrzne i odmrzne, ostaju i oni pikseli od slike koja je bila par sekudni prije... 

Još jedan problem je što nekad, nakon što sve odspojim i spojim , bude mi rečeno od maxtv-a kako nemam aktiviran korisnički račun, neka greška -303. Kakav sad korisnički račun? plaćam maxtv 60 kn mjesečno a nemam korisnički račun? 

Ovi problemi javljali su mi se i prije , i sami od sebe bi nestali, tj, slika i zvuk bi opet bili čisti. Al sad prije dva tjedna ovo se konstantno događa i nikako da nestane.! Znači ak ništ drugo, treba zvati ove iz t-coma da to poprave?

Moj savjet ti je da nazoveš njihovu SZK kao što sam i ja, prijaviš kvar i tražiš siemensov STB umjesto atlante koja je stvarno njesra i samo sam imao problema s njom (slika se ledila, sporo šaltanje programa i općenit rad uređaja), a otkad imam siemensa sve radi odlično. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice