Pise da imam internet,ali ga nema

poruka: 35
|
čitano: 4.603
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pise da imam internet,ali ga nema
zerocool12 kaže...

Aj idemo onda iz početka, jel to bio clean install windowsa? Kako je došlo do toga itd?

@killua,nema to veze s ruterom.

-točno, treba iči redom.. od početka, (ali može biti i router.. firtriranje MACa, bilo što).

user prikazuje stanje NICa a govori se o wlanu? žično-bežično?

sve može biti problem, npr kabel, kontakt.. dupli IP itd. (a tad do ne vidimo na PCju-OSu).

često je krivac driver, pa malware, pa optimizatori.. do yogurta, baš sve može biti problem.

edit: .. i  ono, moram dodati,

.. al piše i Mile!

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 23:23 (ihush).
12 godina
neaktivan
Prije sam imao W8 tada mi je poceo problem...neznam koji je razloga, ali jedne noci me je izbacilo sa int i pisalo da imam net...ali nisam mogao pristupiti int tako da sam onda inst w10 i sve obrisao samo w10 ostavio na hdu i opet isti problem...Sad sam opet stavio w8 i prije prvog gasenja racunala je sve radilo perfektno no nakon kad sam sljedeci put upalio racunalo opet taj problem...
12 godina
neaktivan
Spojio sam laptop sa tim kablom i na laptopu radi bez greske
16 godina

na ćoravo.. (jer ti po noći dođe kvar, slabije se vidi..), 50% da je kvar mrežna kartica.. 10% da je nešto izvan PCja. Moraš nekako eliminirati, potvrditi..

najjednostavnije, trebaš probati s nekim livemedijem kao hirens-linux.. npr mint. Skineš, snimiš, bootaš, vidiš.. Ako radi tad je nešto software u win, ako ne radi, tad je kvar, mrežna..

otkrivanje konkretnog uzroka-kvara nije jednostavno, moraš dati dobre odgovore, moraš nešto znati, imati alat.. ili majstora.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 0:34 (ihush).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo sada sam updejtal drivere, ali one najnovije koje valjda windows nije moga pronaci, pa sam otisao na mobitel i prek neta skinuo zadnju verziju i zasad sve radi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice