Mrežna kartica mi se isključuje!

poruka: 11
|
čitano: 3.516
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav

Imam jedan zanimljiv i čudan problem.  Riknula mi je integrirana mrežna i stavio sam drugu u pci slot i ta je radila neko vrijeme dok jednostavno nije otkazala reko možda je i ta otišla uzmem drugu i stavim ju, ta je radila danas cjeli dan do malo prije dok nije i ona na isti način otkazala. Izvadio sam tu karticu i stavio u drugi slot i sad radi ali mislim da će opet nakon nekog vremena isto napraviti jer sam sa onom prošlom isto probavao pa mi nije radila, eto ova sad radi...  

Probavao sam drugi mrežni kabel i ista stvar!

HELP!!!!!!

Shoma
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 23:22 (Shoma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mrežna kartica mi se isključuje!

Meni zvuči kao neispravna matična.

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
16 godina
neaktivan
Možda je u Power Managementu podešeno da je računalo gasi?
Comodo/Emsisoft plaćenik
17 godina

Odi u Control panel, pa na network and sharing centar pa change adapter settings, pa odaberi adapter, desni klik pa properties, pa configure pa power management i makni kvacicu sa alow the computer to turn off the device to save power

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 0:26 (Patrick_cro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probat cu to. hvala na savjetima

Shoma
17 godina
neaktivan
Ne pomaze nista opet ista stvar ocito je ploca otisla
Shoma
17 godina

Da nije TCPIP stack umro, prije nego mrežna kartica?
Ajde digni neki Linux Live DVD, pa radi u njemu dan-dva, vidi hoće li mreža umrijeti na isti način. 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Da nije TCPIP stack umro, prije nego mrežna kartica?
Ajde digni neki Linux Live DVD, pa radi u njemu dan-dva, vidi hoće li mreža umrijeti na isti način. 

Budem isprobavao razno razne mogučnosti...evo sinoć sam našao neke druge drivere za mrežnu (realtek) novijeg datuma i ostavio kompjuter preko noći da radi, ujutro je i dalje bio povezan, ali ni to nije sigruno pošto mi se uvjek desi prekid rada kartice kad igram online igru (dota) jednostavno počne veliki lagg i izgubim mrežu pa sam zaključio da to radi kad prima i šalje pakete...

Stvarno sumljam na matičnu ploču pošto je na njoj riknula već integrirana mrežna kartica (vjerojatno usljed grmljavine ali nisam siguran za to jer nsiam bio kod kuće). Možda je problem u realtekovom čipu koji se kolje sa integriranom (mada je ona isključena u biosu pošto ne radi), nešto sam čitao da te kartice imaju neki bug i dosta se ljudi žali na takav problem koji imam  ja ili sličan...uglavnom gubim se lagano u svemu tome najrađe bi promjenio matičnu ali se nema para....bah..puf..pant

Shoma
15 godina
neaktivan

ja sam imao sličnih problema uzrokovanih routerom isto nakon grmljavine. zvuči čudno, ali probaj zamijeniti router.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danijel789 kaže...

ja sam imao sličnih problema uzrokovanih routerom isto nakon grmljavine. zvuči čudno, ali probaj zamijeniti router.

Router je zamjenjen jel na njemu nije radio utor gdje je bio komp uštekan... {#}

Shoma
17 godina
neaktivan

Izgleda da am uspio rješiti problem, našao sam neke drivere i sad sa njima radi ok (za sad) pa ako netko bude imao problema ovakvim možda mu pomognu driveri 

Shoma
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice