Mobilni internet

poruka: 16
|
čitano: 7.630
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mobilni internet

mene zanima kako ubrzati mobilni internet od t-coma 236.8kbps meni se cini da je to nekako presporo zar ne???

unaprijed hvala

znam da sam dosadan ali j....a ko pita ne skita

0 0 hvala 0
17 godina
Mobilni internet

Brzina mobilnog interneta ovisi o brzini koju ti sam odašiljač može isporučiti. A ide sve do 7.2Mbit

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mobilni internet

a cujte jel se moze to nekako ubrzati

znam da sam dosadan ali j....a ko pita ne skita

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobilni internet

Popenji se na krov i hvataj signal. :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Mobilni internet

Produžni USB kabel... i tražit 3G signal (ne u podrumu), postoji i karta pokrivenosti 3G signalom pa prvo pogledaj dal se nalaziš u tom podrućju,
postoji i opcija spajanja eksterne antene na USB modem... no to zahtjeva malo elektrotehničke nauke

Želiš progledat? izit mrkvu. Želiš svrhu, nemir u srcu, nabildaj se timski i diši za tvrtku.
16 godina
to je maksimalna brzina edgea.

kupi mob s umtsom ili hsdpaom.
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
to je maksimalna brzina edgea.

kupi mob s umtsom ili hsdpaom.

Pogrešno. Na samom USB sticku postoji dvije opcije a jedna je GPRS/EDGE a druga je UMTS/HSDPA, i može podesit ako se doboje dobar signal.Ako se Usb stick koristi na laptopu ali je prijem preslab zato što, što je niže slabiije a poviše jači. Ali  može se postići da dobije bolji signal uz pomoć produžnog kabela koji zasad dobro radi do 2 - 3m kabela. Usb stick smjesti na prozore koji se može učvrstit nekim stalak oko 2 m i na njega uvrstiš USB stick i spojiš kabelom na usb stick i laptop ili komp. Kad se pojavi signal jačine i može uz pomoć stalak malo okrečeš ko antena i sve dok ne dobije jači signal. Ja sam tako napravio. Pogledajte na slici.

Stalak Usb stic kućne izrade Stalak Usb stic kućne izrade
Nenad
16 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Brzina mobilnog interneta ovisi o brzini koju ti sam odašiljač može isporučiti. A ide sve do 7.2Mbit

Brzina mobilnog interneta bar na vipu ide do 21.6Mbit (preko godinu, taj ja imam), negdje sada jer su krenuli i 42Mbit (nemam još taj stick), a do godine i vršno 173Mbit još nešto?

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 0:36 (Oldy).
15 godina
protjeran
Mobilni internet
Bok da ne otvaram novu temu,koji USB stik moram kupiti da u njega ide BonBon kartica (Da mogu koristiti mobilni internet)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CROifer kaže...
Bok da ne otvaram novu temu,koji USB stik moram kupiti da u njega ide BonBon kartica (Da mogu koristiti mobilni internet)

koliku ja imam info stick od t mobilea,   web.htgprs.

15 godina
protjeran
Mobilni internet
Jel ko probao staviti BonBon karticu u te stikove za laptop?

0 0 hvala 0
15 godina

Ja nisam ali mislim da bi od t-mobila trebalo raditi sa bon bon bez problema!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Ja nisam ali mislim da bi od t-mobila trebalo raditi sa bon bon bez problema!

Jel neko probao da ne kupujem bezveze?

16 godina
protjeran

http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/otkljucavanje-huawei-modema/80806.aspx

Pogledaj ovo ja sam tako otklucao svoje usb sticove i rade na svim mrezama{#}

16 godina
neaktivan
Mobilni internet

RADI PROBANO

vidi sliku

samo treba tu iz sučelja sms-om kupiti dnevni paket slanjem hocu na 097

odnosno deaktivirati sa necu na 097 jer će uzimati po 3 odnosno 7kn dok ima na računu samo još ne znam kako provjeriti stanje računa i nadoplatiti a da ne stavljam u mob inače su u mapi od sticka samo x86 driveri bar kod moga za x64 treba dalje tražiti

edit: naravno sa novom bonbon karticom treba ostariti prvi poziv u mobu i nadoplatiti račun početnih je 20kn prije stavljanja u stick inače nema provjere stanja itd

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 2:23 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mobilni internet
I ja sam probao Nokia stik i radi savršeno!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice