mene zanima kako ubrzati mobilni internet od t-coma 236.8kbps meni se cini da je to nekako presporo zar ne???
unaprijed hvala
mene zanima kako ubrzati mobilni internet od t-coma 236.8kbps meni se cini da je to nekako presporo zar ne???
unaprijed hvala
Brzina mobilnog interneta ovisi o brzini koju ti sam odašiljač može isporučiti. A ide sve do 7.2Mbit
a cujte jel se moze to nekako ubrzati
Popenji se na krov i hvataj signal. :)
Produžni USB kabel... i tražit 3G signal (ne u podrumu), postoji i karta pokrivenosti 3G signalom pa prvo pogledaj dal se nalaziš u tom podrućju,
postoji i opcija spajanja eksterne antene na USB modem... no to zahtjeva malo elektrotehničke nauke
Pogrešno. Na samom USB sticku postoji dvije opcije a jedna je GPRS/EDGE a druga je UMTS/HSDPA, i može podesit ako se doboje dobar signal.Ako se Usb stick koristi na laptopu ali je prijem preslab zato što, što je niže slabiije a poviše jači. Ali može se postići da dobije bolji signal uz pomoć produžnog kabela koji zasad dobro radi do 2 - 3m kabela. Usb stick smjesti na prozore koji se može učvrstit nekim stalak oko 2 m i na njega uvrstiš USB stick i spojiš kabelom na usb stick i laptop ili komp. Kad se pojavi signal jačine i može uz pomoć stalak malo okrečeš ko antena i sve dok ne dobije jači signal. Ja sam tako napravio. Pogledajte na slici.
Brzina mobilnog interneta ovisi o brzini koju ti sam odašiljač može isporučiti. A ide sve do 7.2Mbit
Brzina mobilnog interneta bar na vipu ide do 21.6Mbit (preko godinu, taj ja imam), negdje sada jer su krenuli i 42Mbit (nemam još taj stick), a do godine i vršno 173Mbit još nešto?
koliku ja imam info stick od t mobilea, web.htgprs.
Ja nisam ali mislim da bi od t-mobila trebalo raditi sa bon bon bez problema!
Ja nisam ali mislim da bi od t-mobila trebalo raditi sa bon bon bez problema!
Jel neko probao da ne kupujem bezveze?
http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/otkljucavanje-huawei-modema/80806.aspx
Pogledaj ovo ja sam tako otklucao svoje usb sticove i rade na svim mrezama
RADI PROBANO
vidi sliku
samo treba tu iz sučelja sms-om kupiti dnevni paket slanjem hocu na 097
odnosno deaktivirati sa necu na 097 jer će uzimati po 3 odnosno 7kn dok ima na računu samo još ne znam kako provjeriti stanje računa i nadoplatiti a da ne stavljam u mob inače su u mapi od sticka samo x86 driveri bar kod moga za x64 treba dalje tražiti
edit: naravno sa novom bonbon karticom treba ostariti prvi poziv u mobu i nadoplatiti račun početnih je 20kn prije stavljanja u stick inače nema provjere stanja itd