Brzina i ping

poruka: 5
|
čitano: 2.138
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Brzina i ping

Pozdrav, naime prije 2 dana su mi bili iz T-Coma zamjeniti ruter (Thompson bijeli) jer je bio neki problem sa wirelessom, pokvario se wireless ali na zicu je sve funkcijoniralo kako treba, problem nastaje kad su mi zamjenili ruter (stavili su mi SX763 WLAN dsl, to je ovaj Siemens) te je vazno naglasiti da su mi promjenili profil. (Takoder treba naglasit da jos uz internet imam maxtv i telefon)
Tada nastaju problemi, naime imam brzinu od 4mbit/s, zna se desit tokom dana da brzina torrenta, i opcenito kada testiram na njihovoj stranici i na speedtestu, brzina padne na 290 kB/s pa se onda vrati na normalu sto je 490 kB/s, ali kada je brzina downloada normalna opet imam glavni problem, a to je ping u igrama primjerice CoD2 na HR serverima mi je ping bio prije 30-33 (na starom ruteru) a sada je oko 40-50, na BIH serverima 60+ (dok je na starom ruteru bio 40) na Njemackim je 60+ (dok je prije bio 40-45).
Prijatelj koj je bio radio u Optimi mi je rekao da ih nazovem i kazem im da mi iskljuce ''Interleaving'', tako sam i napravio te sam pozvao SZK (sluzba za korisnike) i objasnio sam im u cemu je problem te sam ih zamolio da mi iskljuce Interleaving na sto su oni odgovorili da oni ne pruzaju takvu vrstu podrske. (zvao sam ih par puta tokom dana)
Na nekim forumima sam procitao da treba samo bit uporan pa da ce iskljucit, no sto sada da ja radim? Da placam internet a ping mi nije kao prije -.- kazu da je u granicama normale i da je mozda radi max tva, ako je do njega onda se mora iskljucit interleaving a oni to nezele, ali naglasavam na starom ruteru je vjerojatno IL bio iskljucen te nisam imao bas nikakvih problema sa pingom..

We are never gonna be young as we are today
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Brzina i ping

Trazi da ti vrate Thomsona, a ako ti ga ne zele dati kupi preko njuskala. Moras im objasniti u cemu je problem, mozda ce imati razumijevanja. Provjeri ping kada iskljucis MAXtv prijamnik iz struje.

12 godina
neaktivan
Brzina i ping

Nađi broj od nekog tehničara iz t-coma pa njega zamoli nek ih on nazove.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 14:46 (O B O).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Brzina i ping

2 stvari možeš učiniti:

1) 1 zamoli ih da ti zamjene ruter tj da ti daju istu marku rutera koju si prije imao

2) Reci da te nešto zajebava ruter, da ti se isključi internet svako par sati i zamjenit će ga ali s kojim nemam pojma, uglavnom dobit češ drugi.

12 godina
neaktivan
Brzina i ping

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 15:48 (Quest).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice