Zamjena termalne paste na grafičkoj kartici

poruka: 53
|
čitano: 31.889
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Zamjena termalne paste na grafičkoj kartici

Predlozi od ova dva i uzecu Imbus i Torx kao neki kompletic od 10e 18kom.

9 Imbus, 9 Torx. Treba uvek to. 

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 2:52 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Predlozi od ova dva i uzecu Imbus i Torx kao neki kompletic od 10e 18kom.

9 Imbus, 9 Torx. Treba uvek to. 

http://i.imgur.com/iZYYd.jpg, ovi ... veci su s manjima je isto takove tlaka velika. mislim da ces s tima bit vise nego zadovoljan

13 godina
neaktivan

ovako..kupio sam termalnu za graficku (bijele boje)..stavio je ali graficka nece..isto kao da termalne i nema..stavim graf. u komp upalim pokrene se do pola pa se resetuje i tako 3 il 4 puta i onda se pocne pravo pokretati ali slike na ekranu nema..u cemu je problem?

0 0 hvala 0
17 godina
anonymous1 kaže...

ovako..kupio sam termalnu za graficku (bijele boje)..stavio je ali graficka nece..isto kao da termalne i nema..stavim graf. u komp upalim pokrene se do pola pa se resetuje i tako 3 il 4 puta i onda se pocne pravo pokretati ali slike na ekranu nema..u cemu je problem?

može biti svašta... nepravilno spojena grafička, hladnjak nije dobro sjeo, oštećenje grafičke prilikom rastavljanja, kratak spoj, statički elektricitet, otpojen kabel od nečeg drugog...

15 godina

O kojoj je grafi riječ,dali ti se ventilator na njoj uopce vrti ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

GRAFicka je nVidia 8500 gt ,pasivno je hladjenje,nema nikakvih ostecenja jer dok nisam rasklopio bile su plave linije na ekranu,onda rasklopim da zamjenim termalnu i od tada ne radi nikako evo slike 

0 0 hvala 0
17 godina
anonymous1 kaže...

GRAFicka je nVidia 8500 gt ,pasivno je hladjenje,nema nikakvih ostecenja jer dok nisam rasklopio bile su plave linije na ekranu,onda rasklopim da zamjenim termalnu i od tada ne radi nikako evo slike 

To je za pečnicu, trebaš ju ispeći prema uputama koje su bile u Bugu prije nekoliko mjeseci.

Izbjegavajte Playomania forum; večina administratora, moderatora i forumaša su neotesani retardi.
13 godina
neaktivan

ipekao sam al nece..probat cu opet pa vam javim

13 godina
neaktivan

Danas sam kupio grafičku za laptop nvidia 8400M G, crkla mi je stara 8600M GT.

Dok sam ju brzinski spojio, slika je proradila, ali nisam skužio da je grafa za koji milimetar tanja od prvotne. I površinom je manja, dužina/širina dimenzije su par mm manje.
Očito je da je ova 8600 bila MXM-II a ova 8400 MXM. E sada, kada nanesem pastu načip, i zašarafim ploču, površina čipa nije u dodiru sa metalnom površinom (ne ostaje trag od paste). Imate li način kako to rješiti pošto je očito da je grafička kompatibilna sa laptopom.
Lap je Acer 5920G.

Okolo na momorijama na kartici su termalni padovi pa sam mislio jedan iskoristiti ili sličan naručiti na ebayu. 
Je li moguće stavit 2 pada jedan na drugi tako da osiguran pravi kontakt?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nebih ti to preporucio ti termalni padovi i onako nemaju dobru toplotnu vodljivost a sad da stavljas dva komada nzm.Tu bi po meni trebalo neki komadić bakra ubacit gledao sam na you tubu davno sad nemogu da nadjem novčić koji je izrađen od bakra ljudi fino obrade tj obruse i stave pastu sa obje strane i gotovo.tako sam unaprijedio hlađenje na starom hp dv9000 koji je poznat po tom grijanju a na grafičkom čipu mu je bio termalni pad,nakon sto sam stavio novčić temperature GPU-a su vjerovali ili ne bile niže.pozz

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 23:13 (killer223).
16 godina
moderator

Gledaj datume prije odgovaranja.

Mislim da je u 2 godine uspio riješiti problem...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
protjeran
XXX-Man kaže...

Gledaj datume prije odgovaranja.

Mislim da je u 2 godine uspio riješiti problem...

{#} mislim da se to svim forumasima barem jednom desilo!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
neaktivan

hahahaha neznam sta mi bi nisam ni vidjeo datum :)

8 godina
neaktivan
problem graficka karta

Pozz ljudi zamio sam termalnu pastu na grafickoj kartici ali posle toga koci mi se igra euro truck simulator 2 moze li neko da mi pomogne hvala unapred

alsen
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: problem graficka karta
557 kaže...

Pozz ljudi zamio sam termalnu pastu na grafickoj kartici ali posle toga koci mi se igra euro truck simulator 2 moze li neko da mi pomogne hvala unapred

Dobrodošao na forum.

Napiši o kojoj se točno grafi radi (nije zgoreg navesti i ostale komponente u kompu) i bolje opiši problem.

Jesi pratio temperature s npr. programom HWmonitorom?

Jesi li instalirao drivere?

8 godina
neaktivan
Re: problem graficka karta

graficka je nvidia gforce 9600 gt prestala je da daje sliku i onda sam skinuo iz kucista zamenio sam termalnu pastu i proradila je ali pre ovog problema radila je igra savrseno e sad nema sta nisam radio hvala unapred

alsen
8 godina
neaktivan
prblem graficka

konfiguracija pc-a je maticna ploca D2312-a3 2gb ram 1gb nvidia geforce 9600gt 128 bit 

alsen
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
graficka problem

Da pratio sam ali je bilo ok islo je oko 38 40 i tako tu negde je bilo problem oko temperature nema samo je to bilo problem

alsen
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nažalost grafa ti je na izdisaju.

Pročitaj prvi post teme Popravak grafičke kartice korištenjem pećnice i prati upute.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 14:33 (Mile 74).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Da li moze ta grafika na neki drugi nacin da se spasi

alsen
13 godina
neaktivan

Ne.

Rekao si da se ne pregrijava u igrama, tako da nije do temperature.

Nekad daje sliku, nekada ne, tako da ćeš ju ili gurnuti u rernu ili u smeće.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
557 kaže...

Da li moze ta grafika na neki drugi nacin da se spasi

Jedino, ako si stavio previse paste, onda se zna dogoditi pregrijavanje. Stavlja se malo paste samo da popuni neravnine izmedju coolera i GPU-a.

8 godina
neaktivan

Ali ova igra ets 2 nije neka teska igra ranije sam igrao sasvim normalno cak i na 256mb sam igrao ovu igru neke druge igre sve normalno nema problema nikakvih 

alsen
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice