XP problem graficka

poruka: 4
|
čitano: 689
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
XP problem graficka

pozzz svima.... ovako instalirao sam windows XP i sada sve mi je instalirao naci zvuk, lan  i sve sve osim graficke kartice... a neznam koji imam u pcu... i skinuo sam x programa i nijedan nepise koja je i kada sam upisao u RUN dxdiag opet nista ni tamo mi nije pisalo.... neznam vise sta da radim dali ima netko neku ideju =? ili je imao slican problem ... ? Hvala

( Inace se radi od PC od frenda ) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: XP problem graficka

-otvori i pročitaj. Ako je onboard, tad pročitaj oznaku MBO i skini sa str. proizvoača

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina

sta da otvorim ? i di to mogu tocno da procitam ? i dali je to free ako je od njih ? 

17 godina
razermario kaže...

sta da otvorim ?

..

i di to mogu tocno da procitam ?

..

i dali je to free ako je od njih ? 

-frižider? PC? .. ovisi što tražiš. Recimo za PC, 'gornji' (lijevi) poklopac, samo ako je model BTX tad suprotnu stranicu. Ako je notebook, -samo pročitaj (točnu oznaku, model, seriju..)

-svaka komponenta ima neke oznake, svaka salama, margarin..u frižideru ili komponenta u PCju (VGA MBO, napajanje, HDD, CD-DVD..) ima svoje oznake, slova, to služi raspoznavanju. Prema tim slovima otkiješ tajanstvene detalje.. VGA je ono u što je spojen kabel koji vodi do monitora. Može biti ugrađena u MBO-onboard i/ili diskretna (dodatna).

-driveri? da, na str porizvođača hardwarea se mogu pronaći driveri, free. To je prvo (obavezno) mjesto gdje se takve stvari traže. Naravno moraš znati naziv proizvođača konkretne komponente, seriju.. ili ako je brand računalo tad je dovoljno znati seriju da bi otkrio sve ostale detalje..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 15:43 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice