Xfx 5830 grancija links?

poruka: 20
|
čitano: 2.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xfx 5830 garancija links?

Trebam strucno misljenje. Cini se da mi je krepala 5830 xfx iz linksa, pod garancijom je i uredno je koristena ali ima 1 problem; negdje 2-3 dan kak sam je kupio prilikom instalacije cijeloga kucista 1 kabel je usao u vent i slomio 1 lopaticu (od njih 7).

Mislite da cu imati problema zbog toga? graf je radila negdje preko godinu dana tako, nije bilo nikakvih drugih problema a i temp je bila oko 65 pod loadom. Krepala prije nekih sat vremena dok sam gledo youtube. 

sad sa drugom graf komp radi uredno,znaci stvarno je graf u pitanju.

misljenja?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Xfx 5830 garancija links?

Velika vjerojatnost da ti neće priznat garanciju, ipak je kartica fizički oštećena

15 godina
Xfx 5830 grancija links?

Ne mora značiti.
Ti reci da je sve bilo u redu, ne spominji da je ranije otpalo, nego spomeni da je krilce otpalo kada ti se komp čudom danas ugasio.
Kada si otvorio komp, vidio si da je krilce puklo, zaštopalo ventilator te ja grafička uslijed toga doživjela temperaturni šok i pregorila.

Tako bi moglo proći. 

SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Xfx 5830 grancija links?

Imaš li tu slomljenu lopaticu? Ako imaš, poneseš sve u trgovinu i kažeš nešto u stilu "čuo sam kako je nešto puklo i komp se ugasio, otvorio sam i vidio da je pukao ventilator od grafičke i kartica više ne radi". Možda prihvate pod jamstvo.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Xfx 5830 grancija links?

Pošalješ nekoga tko se ne kuži u te stvari ili odi sam pa se pravi glup. Priznat će ti, ako su Mislavove 6970-tke priznali!

Samo Hajduk živi vječno !

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Xfx 5830 grancija links?
MARKOZD15 kaže...

Pošalješ nekoga tko se ne kuži u te stvari ili odi sam pa se pravi glup. Priznat će ti, ako su Mislavove 6970-tke priznali!

{#}{#}

Jesu mu obe priznali? Kako ih je nosio, skupa il jednu po jednu?

Ispričavam se na offtopicu, mislio sam ga pitat u njegovoj temi al kad se već spominje onda da iskoristim priliku :D

15 godina
odjavljen
bradonja_85 kaže...

{#}{#}

Jesu mu obe priznali? Kako ih je nosio, skupa il jednu po jednu?

Ispričavam se na offtopicu, mislio sam ga pitat u njegovoj temi al kad se već spominje onda da iskoristim priliku :D

Iskreno neznam, samo znam da su mu u zamjenu dali HD 7970 i 7950.

Samo Hajduk živi vječno !
17 godina
Xfx 5830 grancija links?

Prvo što sam pomislio je da kupi accelera i da odleti s njim tamo, ali evo zvao sam links i izgleda da se svako diranje hladnjaka, smatra kršenjem garantnih prava.

Inače s slomljenom lopaticom nečeš proći, mom su frendu jednom rekli da je kriv onaj tko je sastavljao komp i da je praktički napajanje izazvalo kvar -.-

Inače gadno je što xfx ima one proklete naljepnice, pa nemožeš ama ba nikako to riješiti....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfx 5830 grancija links?

nemam slomitu lopaticu, velim da je otpala cim sam karticu kupio, necu cuvat godinu dana lopaticu (a trebo sam :)   )

nekeko nije u redu da ne priznaju radi 1 krila, ali opet shvacam da mogu odbiti ako zele. a kartica se nemoze rastaviti jer ima zastitne naljepnice blentave..

ode meni 1100 kn sto sam bacio na nju, ali ipak cu probat progurati.. mozda nisu losi decki..  u svakom slucaju treba probati.

pozz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Prvo što sam pomislio je da kupi accelera i da odleti s njim tamo, ali evo zvao sam links i izgleda da se svako diranje hladnjaka, smatra kršenjem garantnih prava.

Inače s slomljenom lopaticom nečeš proći, mom su frendu jednom rekli da je kriv onaj tko je sastavljao komp i da je praktički napajanje izazvalo kvar -.-

Inače gadno je što xfx ima one proklete naljepnice, pa nemožeš ama ba nikako to riješiti....

Ma da meni tako nesto kazu , pravac bi isao u zastitu potrosaca, jer to je ipak druga prica.

pozz

13 godina
neaktivan

Priznat će ti garanciju samo u ova 2 navedena slučaja, pa ajmo glasat:

-ako je osoba u servisu...

inaće svako mehaničko oštećenje neće i ne moraju priznati.

14 mentalno zaostala
4 jako dobra i draga osoba
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 0:32 (ATIRade).
16 godina
protjeran

Grafika ti je crknula od vjerovatno prevelikih vibracija. Mislim kako to tebi nije smetalo u kućištu,

nemam pojma.

Naravno, nije se niti hladila kako treba, jer cirkulacija zraka nije dobra zbog asinkronog djelovanja zraka na plohu od hladnjaka,

tj. pritisak koji treba propuhivati po metalnom bloku je neujednačen i nezadovoljavajući.

Treba li priznati jamstvo? Osobno mišljenje: ne.

Zašto? Zbog lijenosti.

1. Fizičko oštećenje proizvoda i zanemarivanje istog.

2. (ne)djelovanje na faktor br.1.

Mogao si grafiku fino odnesti u LINKS i zamoliti da ti odmah namontiraju nekakav aftermarket cooler.

Links ionako nije jamac, jamac je XFX, a jamstvo se ostvaruje preko uvoznika, EZY.HR.

Makar se spominju nalijepnice na samim vijcima od grafike, nitko ti ni u EZY-u neće zamjeriti

ako kažeš da imaš neispravan ventilator i da to želiš zamjeniti. Dapače, vjerovatno bi ti i ponudili

zamjenski ventilator, jer toga uvjek imaju u "stash-u".

From all the things I lost, I miss my mind the most...
18 godina
neaktivan
Xfx 5830 grancija links?

Links je i sam uvozio XFX, ako su onu uvoznici, nema šanse.

Ako je ex. Esys, nazovi telefonom i kulturno objasni problem. Moguce da ti prihvate reklamaciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma kakva reklamacija, nikako.

15 godina
neaktivan

Daj prvo procitaj moj post pa onda komentiraj. Grafa je bila na 65 C.  vibracije, onak, nista posebno.

Hvala svima na lijepim zeljama da mi gara ne prizna =)  rjesio sam situaciju.

pozz

17 godina
ajareselde kaže...

Trebam strucno misljenje. Cini se da mi je krepala 5830 xfx iz linksa, pod garancijom je i uredno je koristena ali ima 1 problem; negdje 2-3 dan kak sam je kupio prilikom instalacije cijeloga kucista 1 kabel je usao u vent i slomio 1 lopaticu (od njih 7).

Mislite da cu imati problema zbog toga? graf je radila negdje preko godinu dana tako, nije bilo nikakvih drugih problema a i temp je bila oko 65 pod loadom. Krepala prije nekih sat vremena dok sam gledo youtube. 

sad sa drugom graf komp radi uredno,znaci stvarno je graf u pitanju.

misljenja?

Jesi bio na reklamaciji?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Xfx 5830 grancija links?

Priznali su obje, samo nisu obje bile pod garancijom na istom mjestu. Jedna kod pere, druga kod stefa. Reklamacija je bila rjesena u roku 4 dana circa uglavnom u cet-pet odnjeo stari vec u pon javili da ih mogu podic. Steta kaj je druga 7950 xd... Inace tolko sam sretan s njima da jos stoje na stolu ispred mene i igram s gts 450 hahaha, inace sta se tice strganog krilca. Inace ako imas u linksu nekoga koga poznajes to ti je odma + 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Poznajem lika u servisu u linksu. Jel to onaj kojem sam skoro u usta nagurao onu foliju od grafičke jer je bio bezobrazan prema meni? Svašta radi u servisu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 23:32 (ATIRade).
15 godina
neaktivan
mislavgray kaže...

Priznali su obje, samo nisu obje bile pod garancijom na istom mjestu. Jedna kod pere, druga kod stefa. Reklamacija je bila rjesena u roku 4 dana circa uglavnom u cet-pet odnjeo stari vec u pon javili da ih mogu podic. Steta kaj je druga 7950 xd... Inace tolko sam sretan s njima da jos stoje na stolu ispred mene i igram s gts 450 hahaha, inace sta se tice strganog krilca. Inace ako imas u linksu nekoga koga poznajes to ti je odma + 

Imam matičnu ploču i ps2 (ako se tako zove) onaj utor za tipkovnicu nije baš najbolji.
Nema mehaničko oštećenje, ali mi nekad ne čita tu tipkovnicu. Jel će mi to ovi u Linksu priznati
pod garanciju?

15 godina
Xfx 5830 grancija links?

Ako je pod garom , mozes probat !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice