Nisam baš znao kako nazvati temu,ali to je to otprilike,da pojasnim,internet mi radi normalno,sve super,ništa ne šteka,ali prilikom pokretanja nekog videa sa interneta,bilo youtube ili na nekom portalu,isto tako kada gledam nešto preka live streama mi je sve usporeno,kao da gledam u slow motionu pa ako možda tko zna o čemu se tu radi da mi pomogne,hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u svim browserima? pc čist od virusa? koja konfiguracija pc-a? instalirani najnoviji flash playeri?
edit: no da krenemo od nečega,provjeri ga s ovim :free verzija ( quick scan) (ne isprobavati plaćenu kad ponudi)
i napravi ovo
u svim browserima? pc čist od virusa? koja konfiguracija pc-a? instalirani najnoviji flash playeri?
edit: no da krenemo od nečega,provjeri ga s ovim :free verzija ( quick scan) (ne isprobavati plaćenu kad ponudi)
i napravi ovo
očistio sam komp od virusa,našlo je par problema koje sam onda obrisao,ugavnom,mislim da je bolje,imam flash player ali neznam baš dal imam najnoviju verziju,zahvaljujem
Ipak nije pomoglo,npr. pustim nešto s youtubea i video se za pola minute do kraja učita,ali je svejedno usporeno tu i tamo
Ipak nije pomoglo,npr. pustim nešto s youtubea i video se za pola minute do kraja učita,ali je svejedno usporeno tu i tamo
dobro jesi mu ugasio hardversku akceleraciju na gore opisani način?
dobro jesi mu ugasio hardversku akceleraciju na gore opisani način?
jesam,ali nije samo tako na youtubeu,bilo kakvi video da pokrenem mi usporeno
Ovako,video mi normalno radi na najnižoj kvaliteti,čim veća kvaliteta video mi sporiji,ima li kakvo rješenje za to?