Usporeni video

poruka: 7
|
čitano: 4.721
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Usporeni video

Nisam baš znao kako nazvati temu,ali to je to otprilike,da pojasnim,internet mi radi normalno,sve super,ništa ne šteka,ali prilikom pokretanja nekog videa sa interneta,bilo youtube ili na nekom portalu,isto tako kada gledam nešto preka live streama mi je sve usporeno,kao da gledam u slow motionu pa ako možda tko zna o čemu se tu radi da mi pomogne,hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Usporeni video

u svim browserima? pc čist od virusa? koja konfiguracija pc-a? instalirani najnoviji flash playeri?

edit: no da krenemo od nečega,provjeri ga s ovim :free verzija ( quick scan) (ne isprobavati plaćenu kad ponudi)
        i napravi ovo

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 12:56 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Usporeni video
seneka kaže...

u svim browserima? pc čist od virusa? koja konfiguracija pc-a? instalirani najnoviji flash playeri?

edit: no da krenemo od nečega,provjeri ga s ovim :free verzija ( quick scan) (ne isprobavati plaćenu kad ponudi)
        i napravi ovo

očistio sam komp od virusa,našlo je par problema koje sam onda obrisao,ugavnom,mislim da je bolje,imam flash player ali neznam baš dal imam najnoviju verziju,zahvaljujem

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 14:36 (Krešo_Š).
14 godina
neaktivan
Usporeni video

Ipak nije pomoglo,npr. pustim nešto s youtubea i video se za pola minute do kraja učita,ali je svejedno usporeno tu i tamo

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 11:07 (Krešo_Š).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Krešo_Š kaže...

Ipak nije pomoglo,npr. pustim nešto s youtubea i video se za pola minute do kraja učita,ali je svejedno usporeno tu i tamo

dobro jesi mu ugasio hardversku akceleraciju na gore opisani način?

14 godina
neaktivan
seneka kaže...
Krešo_Š kaže...

dobro jesi mu ugasio hardversku akceleraciju na gore opisani način?

jesam,ali nije samo tako na youtubeu,bilo kakvi video da pokrenem mi usporeno

14 godina
neaktivan
Usporeni video

Ovako,video mi normalno radi na najnižoj kvaliteti,čim veća kvaliteta video mi sporiji,ima li kakvo rješenje za to?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice