Na USB-u imam pjesme... koje slušam preko autoradia... i sve je OK
sad stavim USB u komp.. i sad komp ne želi otvoriti USB...
Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible this windows.
a u autu sve radi OK...
I kako sad formatirati USB...??? kad kliknem na njega s desnim klikom,.. nema one opcije format...
Usb nece ocitati
- poruka: 9
- |
- čitano: 5.825
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I kako sad formatirati USB...??? kad kliknem na njega s desnim klikom,.. nema one opcije format...
Desni klik na My Computer---odaberi Manage---Disk Management i vidi da li je tu taj nesretni USB pa javi da ti kazemo sta dalje. Inace i od tamo mozes odabrati da se formatira ili na koncu mozes odabrati Delete Partition i...to je to.
Ako ne ide onda mozes ga formatirati i preko Live CD od Ubuntua
provjeril samo ovo u disk management... nalazi se unutra taj USB.. al ne mogu odabrati ni format, nit delete partion... što sad?
provjeril samo ovo u disk management... nalazi se unutra taj USB.. al ne mogu odabrati ni format, nit delete partion... što sad?
Zar ti se ne nudi nijedna opcija kada si u Disk Manageru?
Ne! Nudi mi opet i properties... al kad stavim opem napiše opet ono.. corrupted disk... a format i delete partion mi je tamno i ne prima...
Kazes radi u auto, a? Hmmm... da nisi ovo napisao skoro da bih rekao da ti je USB pregorio ali ovako?
Jos jedino ti ostaje da taj USB:
- Ustekas u drugi PC pa da vidis da li je to sve "zbog tebe"
- Ubacis Ubuntu CD pa da ga formatiras preko njega
Kazes radi u auto, a? Hmmm... da nisi ovo napisao skoro da bih rekao da ti je USB pregorio ali ovako?
Jos jedino ti ostaje da taj USB:
- Ustekas u drugi PC pa da vidis da li je to sve "zbog tebe"
- Ubacis Ubuntu CD pa da ga formatiras preko njega
evo probal sad u autu.. i svira... :))
probal sam na još 2 kompa.. i opet ta greška...
daj mi malo pojasni ovu drugu opciju... što da ubacim???
Ovo meni nije jasno iskreno receno.
daj mi malo pojasni ovu drugu opciju... što da ubacim???
Ubuntu je Linux baziran OS koji se moze pokrenuti prilikom bootanja racunala bez pri tom da se mora instalirati. Preko njega reformatiras taj problematicni USB i to je to...ali kao sto vidim, bez uvrede, ne poznajes nke fundamentalne stvari pa lagano sve to ostavi nekom koji je iskusniji u vezi toga