TP-LINK TL-WN721N 150Mbps - problem

poruka: 9
|
čitano: 2.810
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

kupio sam ovaj usb wireless stick umjesto wlan kartice, radi ok ali mi strasno smeta sto boot racunala produžuje 2-3x duze nego inače. tj. kad se upali komp, dođe boot screen, pa dobijem one sve zvucne signale da je ok, pa krenu se dizat windowsi. 

Kad je spojen na usb utor na kucistu, čekam dosta dugo da mi sustav provjeri sve i da konačno krene sa podizanjem windowsa.

Zna li netko kako doskočiti ovome problemu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pokušaj spojti direktno u matičnu,a ne na kučište-možda pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: TP-LINK TL-WN721N 150Mbps - problem

otraga je ukopčan u usb 2.0 utor, jer na kućištu mi je estetski neprihvatljiv da mi strši..

Inače Dr.Debug mi na matičnoj javlja broj 98 - Console input devices connect...

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 7:11 (Silvertiger).
17 godina
Silvertiger kaže...

otraga je ukopčan u usb 2.0 utor, jer na kućištu mi je estetski neprihvatljiv da mi strši..

Inače Dr.Debug mi na matičnoj javlja broj 98 - Console input devices connect...

Napiši cijelu poruku od Dr.Debug.

17 godina
neaktivan

pa to je cijela poruka.. meni 98 na maticnoj znaci...

0x98 Console input devices connect

manual

str.38

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 7:40 (Silvertiger).
17 godina

Skini najnovijd driver za taj tp-link,možda je problem u driveru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozz..koristim navedeni stick 2 mj..i u pocetku je ok radio..no zadnjih 2-3 tjedna se uopce ne mogu spojiti na net..tj kako njemu dode..nekad jednostavnom upalim komp i normalno radi, i kad bi kasnije pokusala vise ne bi htio po nekoliko dana. U biti, signal je pun i internet je spojen, ali niti jednu stranicu ne mogu otvorit kao da uopce nisam spojena. Nisam bas neki znalac pa molim pomoc, ako netko moze predpostavit o cemu se radi..do rutera nije jer sam pokusala s laptopa se normalno spojim, takoder i s mobitela. hvala unaprijed{#}

0 0 hvala 0
16 godina
TP link wr842nd

pozdrav narode imam problem...nedavno sam kupio ovaj tp link ruter, ali imam pproblem da ih ufazim......glavni router mi je zte zxdsl 831 konektovan na adsl ppoe uvijek povezan...ali ovaj tp link nikako da  ufazim preko ovog outera

0 0 hvala 0
14 godina
nikaa kaže...

pozz..koristim navedeni stick 2 mj..i u pocetku je ok radio..no zadnjih 2-3 tjedna se uopce ne mogu spojiti na net..tj kako njemu dode..nekad jednostavnom upalim komp i normalno radi, i kad bi kasnije pokusala vise ne bi htio po nekoliko dana. U biti, signal je pun i internet je spojen, ali niti jednu stranicu ne mogu otvorit kao da uopce nisam spojena. Nisam bas neki znalac pa molim pomoc, ako netko moze predpostavit o cemu se radi..do rutera nije jer sam pokusala s laptopa se normalno spojim, takoder i s mobitela. hvala unaprijed{#}

Pozdrav! Pokušaj obrisati na računalu tu mrežu s popisa mreža na koje si se spajala pa se ponovno spojiti upisivanjem lozinke. Možeš probati i reinstalaciju drivera za stick.

Može biti puno toga ali počni s ovim što sam ti gore napisao. Good luck!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice