No signal pc radi

poruka: 12
|
čitano: 1.752
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
No signal pc radi

Vec sam proletio kroz sve teme bug-a no nisam vidio slican problem.

Naime sve je radilo uredu i eto jucer idem upali racunalo sve fino upali al nema slike, on digne sustav posto cujem po zvuku da je u windowsima, i kad spojim mobitel na racunalo cuje se zvuk da se spojio.

Racunalo sam ocistio od prasine sve ponovno pospajao i dalje nema slike. Zatim sam ugasio monitor iz napajanja i ponovno ga pristekao i dobio sliku, nakon gasenja kompa, i ponovnog startanja opet nema slike, opet iskljucio napajanje od monitora i ponovno ukljucio slika dosla al tek nakon sto sam restartirao 2 puta racunalo... Danas nista ne pomaze vise, od graficke ventilatori i sve ostalo normalno radi, a opet neznam jel do kabela ili vga/dvi convertera. Integriranu graficku nemam, monitor nemam na sta drugo spojit.

Sto uciniti?

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 6:46 (dado16).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
No signal pc radi

Sistem eliminacije. Odnesi monitor kod nekoga i spoji. Ak radi normalno, vjerovatno je grafika iako je teško reći ovako napamet. Valjda ti neko od pajdaša ima kakvu grafičku viška koja ti paše na matičnu da ti posudi, čisto da vidiš da li je do grafike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: No signal pc radi
Apsolutno nemam nikoga u zg-u, inace sam iz slavonije...
17 godina
No signal pc radi

a hebiga... jedino ti preostaje odnest ga u neki privatni pc servis, čisto da ti provjere šta je otišlo, neku dijagnostiku bace. To nebi trebalo puno koštati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nije ni do monitora ni do graficke kak mi se cini... izvadio kablove od harda i ram vratio natrag proradilo, ugasio pa upalio opet neradi..... zatim izvadio ram stavio u drugi slot radi al stoji na bootu screenu, pise sam as rock....

edit: boot prosao nakon sto sam ukljucio tipkovnicu.... trenutno radi stabilno pokusao sam ga restartirat ugasit, svaki put se pali pc.... to sve bilo radi rama? kak mi je uopce onda uspjelo uci u windowse bez slike ako je ram zezao(bar mislim da je do njega)

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 8:16 (dado16).
17 godina

Sad je drugi problem, radi pc al u igrama nakon 2 minute, pocne freezat i weird sound proizlazi...

edit: za sad rijesen problem prebacujuci ram u 4. slot... -.- vec se lagano umaram, stavio cijeli komp pod stress test inace nakon 2 minute se freeza, sad sve normalno radi( Zasad)...Nadam se da necu vise morat pisat

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 10:21 (dado16).
11 godina
neaktivan
dado16 kaže...

Sad je drugi problem, radi pc al u igrama nakon 2 minute, pocne freezat i weird sound proizlazi...

edit: za sad rijesen problem prebacujuci ram u 4. slot... -.- vec se lagano umaram, stavio cijeli komp pod stress test inace nakon 2 minute se freeza, sad sve normalno radi( Zasad)...Nadam se da necu vise morat pisat

Ili ti je utor otisao neki na maticnoj , ili te zezaju rami jer ti se freeza komp .. najbolje ti je kad budes imao vremena odvrti jedan memtest , skini na cd i bootaj i nek prodje 7-8 passova ..

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 13:56 (hawkhawk).
17 godina
rami su me zezali cim sam kupio racunalo, stalno je bio blue screen, i uspio rijesiti problem s downgrad-om bios-a, al morat cu zamjeniti ovaj ram
17 godina
nakon evo nekog vremena opet se vratio freeze, cim se pokrene nesto zahtjevnije...moram napomenit da imam corsair 430w napajanje, i staro je oko godinu i 3 mj, da li je mozda napajanje preslabo?,S vremenom koliko sam citao napajanje oslabi, da nije mozda to slucaj?
13 godina

ja imam sličan problem. Kupio sam ovo računalo sve spojio i kad ga upalim ventilatori se počnu vrtjeti, ali nema slike na monitoru( provjerio sam monitor i nije do njega). Kod paljenja se ne čuje nikakav beep ( zvučnik je dobro spojen jer kad izvadim ram onda pišti). Probao sam sve slotove za ram i neće. Na grafičkoj se vrte ventilatori ali nema slike. Primjetio sam da dok se upali računalo ventilatori na grafi se počnu okretati, onda stanu i nakon 1-2 sek se počnu vrtjeti na 100%. Da li je problem u grafičkoj ili u nečem drugom? Matična je nova, dans sa servisa došla poštao sam imao problema sa njom prije.

17 godina
Ja nemam pojma vise, kontaktirao sam futuru od koje sam i kupio, pa ce mi pregledat posto imam garanciju... Previse toga je u igri,a nist nemrem provjerit kad nemam drugo racunalo
17 godina
Evo da javim svoj slucaj, grafa je bila u pitanju, tako su mi javili sa servisa, pa ako ce nekome ubuduce pomoci da skrati muke do cega je :)...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice