Send i Don't send error

poruka: 10
|
čitano: 3.865
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Send i Don't send error

U ovoj temi tražim odgovore na taj eror...Neke igre koje sam prije rušenja windowsa mogo igrat, a sada nemogu kada ih želim pokreniti to se pojavi...Mislio sam da je u driverima,ja stavim najnovije ono opet...Rečeno mi je da je možda do windowsa pa bi možda opet rušio da to popravim?Može malo pomoći,a evo i slike...

Error o kjem je rječ :( Error o kjem je rječ :(
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Send i Don't send error
Ako nisu original - jesi 'krekao'?
Da nije prevelika temperatura?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
Send i Don't send error

Prije svega zaustavi u servisima taj error report.

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crack sam napravio a temperatgure nevjerujem...Moguće,dosta mi komp zuji, ali sumnjam...Arch kako da to isključim...Mislim da sam to negdje na netu našo i islkjučio, ali de reci kako?
17 godina
neaktivan
Send i Don't send error

Control panel-admin tools- services.

Nisam više siguran za xp ali mislim da se servis zove error report, a u win7 ima naziv windows error reporting services.

klikneš nabrzaka na servis i kada se otvore opcije odabereš stop i automatic postaviš na disable.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A to sam već isključio...Ej eo link pa vidi jel ova grafa ide uz moj komp trek toliko dok novi nekupim da malo igram neke igre...

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/ati-radeon-9250-agp-128mb-pasivno-hladjenje-oglas-858046

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 23:41 (ZoKy_515).
17 godina
neaktivan
Send i Don't send error

Ha... ide grafa, ali stvarno ćeš se malo igrati sa njom.

Što se tiče ovog error servisa imao sam i ja sa njime zabavu, ali nakon što sam ga isključio više ga nikada nisam vidio

a stvari koje su zbog njega padale većinom su se nakon isključivanja "normalno" pokretale.

Edit:

Ide grafička ako ti je ono pod moj pc trenutna koju koristiš

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2010 23:52 (archer02).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zašto se neću naigrat...Hoću moć vrtit NFS underground,MoH neki stariji,Morrowind neke možda starije ratne i tako...?
17 godina
neaktivan
Send i Don't send error

Ako se ne varam to je dx8 kartica. Za nju nema drivera za Vistu kao ni za win 7 tako da si za to prikračen ako bi poželio instalirati i uživati u "blagodatima" te kartice na novijim operativnim.

Zadnja verzija je za nju 6.11, a shodno tome prije svega pogledaj minimalne zahtjeve za igre koje bi želio igrati pa vidi što i koliko se može sa tom karticom i tvojom trenutnom konfiguracijom.

Nije da te odgovaram od kupnje (tvoja lova), ali kako kažeš da imaš u planu novi komp ja bi rađe čekao pa se kasnije s guštom igrao ko čovjek

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ok...Zapravo ju sam,o želim kupiti kako bi tge iste igre ifrao opet,ako je u grafi problekm (/što sam ja mislio)m,a nije pa onda ju neću ni uzimat...Ja bi nju uzimo samo0 da iste igre opet igram...Ja sam mislio da je to zbog grafe,a izgleda da nije tako da...Reko mi je jedan s foruma da je u windowsa da ga opet rušim...Jesam jednom i lik mi odonda cijeli komp sjebo no dobro...Jel imaš kaki komentar na to?Da ga ruišđim fino opet i onda vidim hoće iste igre opet ić....
Ako ne ta onda možda bolje ova : Ali neznam hoće li mi raditi kako spada zbog slabog procesora http://www.konikom.hr/p8284/kartica-agp--sapphire-ati-hd3450-512mb/product_info.html
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice