SATA hard disk problem

poruka: 7
|
čitano: 2.485
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SATA hard disk problem

dakle iman problem uzeo sam hard disk ( http://www.diskont24.com/product.php?productid=76882&cat=335&page=1 )  Western Digital Tvrdi Disk WD Caviar Green 1TB, WD10EARS Caviar Green 10EARS, 1000 GB, SATA II, 64 MB, 3,5", 7.200 rpm... spoio ga sa sata kabelom na računalo spoio napajanje i upalin windowse.. prvo kaže da je pronašao novi hardware, instalira se i uredno restartam komp i kad se ponovno pokrenuo uopče ga nema kad uđem u my computer nego samo 2particije od starog diska...a u biosu ga registrira i registrira ga u device manageru... zna li itko koji bi problem mogao biti ?? ps iman windows professional xp sp3...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: SATA hard disk problem
Icyfire kaže...

dakle iman problem uzeo sam hard disk ( http://www.diskont24.com/product.php?productid=76882&cat=335&page=1 )  Western Digital Tvrdi Disk WD Caviar Green 1TB, WD10EARS Caviar Green 10EARS, 1000 GB, SATA II, 64 MB, 3,5", 7.200 rpm... spoio ga sa sata kabelom na računalo spoio napajanje i upalin windowse.. prvo kaže da je pronašao novi hardware, instalira se i uredno restartam komp i kad se ponovno pokrenuo uopče ga nema kad uđem u my computer nego samo 2particije od starog diska...a u biosu ga registrira i registrira ga u device manageru... zna li itko koji bi problem mogao biti ?? ps iman windows professional xp sp3...

Desni click na "My Computer" pa imaš funkciju "Manage", uđješ u manage pa zatim odes na "Storage" i imaš "Disk managment" i tu če ti se pojavit taj novi disk klikni desni klik i imaš neku opciju tipa enable ili nešto tako zatim će te pitat da formatiraš možda i to je to. Nesječam se sada točno kako ide al otprilike tako nešto Izlanuo se.

16 godina
protjeran
SATA hard disk problem

Ja sam nedavno kupio HDD, i radio sam sve po ovom TUT-u.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Ja sam nedavno kupio HDD, i radio sam sve po ovom TUT-u.

Oni su to opisali koda je to posao od 24 sata a ne od 2 minuta. Smijeh Al svejedno ako se ne snađe po ovome gore šta sam mu ja napisa neka pročita ovaj (mentalistov) post.

16 godina
neaktivan

da našao sam to evo sada se formatira javin ako bude još kojih problema.. zahvaljujem

16 godina
neaktivan

nema problema sve radi kako triba

16 godina
neaktivan
Icyfire kaže...

nema problema sve radi kako triba

Lipo je znat! Smijeh

1
Nova poruka