dakle iman problem uzeo sam hard disk ( http://www.diskont24.com/product.php?productid=76882&cat=335&page=1 ) Western Digital Tvrdi Disk WD Caviar Green 1TB, WD10EARS Caviar Green 10EARS, 1000 GB, SATA II, 64 MB, 3,5", 7.200 rpm... spoio ga sa sata kabelom na računalo spoio napajanje i upalin windowse.. prvo kaže da je pronašao novi hardware, instalira se i uredno restartam komp i kad se ponovno pokrenuo uopče ga nema kad uđem u my computer nego samo 2particije od starog diska...a u biosu ga registrira i registrira ga u device manageru... zna li itko koji bi problem mogao biti ?? ps iman windows professional xp sp3...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dakle iman problem uzeo sam hard disk ( http://www.diskont24.com/product.php?productid=76882&cat=335&page=1 ) Western Digital Tvrdi Disk WD Caviar Green 1TB, WD10EARS Caviar Green 10EARS, 1000 GB, SATA II, 64 MB, 3,5", 7.200 rpm... spoio ga sa sata kabelom na računalo spoio napajanje i upalin windowse.. prvo kaže da je pronašao novi hardware, instalira se i uredno restartam komp i kad se ponovno pokrenuo uopče ga nema kad uđem u my computer nego samo 2particije od starog diska...a u biosu ga registrira i registrira ga u device manageru... zna li itko koji bi problem mogao biti ?? ps iman windows professional xp sp3...
Desni click na "My Computer" pa imaš funkciju "Manage", uđješ u manage pa zatim odes na "Storage" i imaš "Disk managment" i tu če ti se pojavit taj novi disk klikni desni klik i imaš neku opciju tipa enable ili nešto tako zatim će te pitat da formatiraš možda i to je to. Nesječam se sada točno kako ide al otprilike tako nešto
.
Ja sam nedavno kupio HDD, i radio sam sve po ovom TUT-u.
Oni su to opisali koda je to posao od 24 sata a ne od 2 minuta.
Al svejedno ako se ne snađe po ovome gore šta sam mu ja napisa neka pročita ovaj (mentalistov) post.
da našao sam to evo sada se formatira javin ako bude još kojih problema.. zahvaljujem
nema problema sve radi kako triba
nema problema sve radi kako triba
Lipo je znat!