Riknuo laptop

poruka: 13
|
čitano: 2.087
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Riknuo laptop

Poslan u servis makromikro. Lik je testira proc,ram,graf na istop laptopu koji je ima u servisu i sve radi. Dakle ne radi maticna i naruci novu iz zg. Danas je montira i laptop ne reagira,ne pali se. Kaze da ne zna vise sta da radi. Jedino da nisu poslali novu neispravnu maticnu. Jedino mozda do punjaca iako ima punjac u servisu iako ovaj moj vuce vise jer je gejmerski pa sam reka bratu da ujutro odnese orginal punjac pa da proba. Toshiba Qosmio F-125. Neznam sta da radim,ima li tko kakav prijedlog?

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 6:31 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Riknuo laptop
Zaja kaže...

Poslan u servis makromikro. Lik je testira proc,ram,graf na istop laptopu koji je ima u servisu i sve radi. Dakle ne radi maticna i naruci novu iz zg. Danas je montira i laptop ne reagira,ne pali se. Kaze da ne zna vise sta da radi. Jedino da nisu poslali novu neispravnu maticnu. Jedino mozda do punjaca iako ima punjac u servisu iako ovaj moj vuce vise jer je gejmerski pa sam reka bratu da ujutro odnese orginal punjac pa da proba. Toshiba Qosmio F-125. Neznam sta da radim,ima li tko kakav prijedlog?

Kolko je star laptop?

Ako je otisla ploca u vijecna lovista onda tu nema filozofije salje se novi laptop a ne ploca!

Nije to pc pa da se otvara kako se kome sprdne!

Ali ovako ja mislim da nije on ni ovlasten za otvaranje laptopa!

Ja imam toshibu vec 6 godina i nikad nikakvih problema osim sto je citac otisao i hdd (to je potrosno bad sectori i laser na citacu)
Sad napravi ovako neka on tvoj laptop posalje u zagreb ovlastenom serviseru nema on sta dirat i otvarat laptop ako nije ovlasten za to!

Moze eventualno ocistit prasinu i malo ga ispuhat ali to je to vise ne smije!

Sad ljepo procitaj sta pise na ovom linku: http://www.mojservis.hr/ oni su ovlasteni serviseri toshiba!

Ja sam im nosio svoj laptop na ciscenje i sve super radi!!

Nazovi prvo makro mikro neka covijek ljepo posalje laptop u ovlasteni servis u Zagreb! Malo se strpis nekih cca 2 do 3 tjedna!

Ako slucajno ovi ne priznaju jamstvo jer je ovaj prckao po laptopu onda ljepo trazi novi laptop od makra mikra!

Nema tu puno filozofije!

Javi se i na pm ako ti jos treba pomoc!

Kresimir
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 13:13 (keki).
17 godina
neaktivan
keki kaže...
Zaja kaže...

Kolko je star laptop?

Ako je otisla ploca u vijecna lovista onda tu nema filozofije salje se novi laptop a ne ploca!

Nije to pc pa da se otvara kako se kome sprdne!

Ali ovako ja mislim da nije on ni ovlasten za otvaranje laptopa!

Ja imam toshibu vec 6 godina i nikad nikakvih problema osim sto je citac otisao i hdd (to je potrosno bad sectori i laser na citacu)
Sad napravi ovako neka on tvoj laptop posalje u zagreb ovlastenom serviseru nema on sta dirat i otvarat laptop ako nije ovlasten za to!

Moze eventualno ocistit prasinu i malo ga ispuhat ali to je to vise ne smije!

Sad ljepo procitaj sta pise na ovom linku: http://www.mojservis.hr/ oni su ovlasteni serviseri toshiba!

Ja sam im nosio svoj laptop na ciscenje i sve super radi!!

Nazovi prvo makro mikro neka covijek ljepo posalje laptop u ovlasteni servis u Zagreb! Malo se strpis nekih cca 2 do 3 tjedna!

Ako slucajno ovi ne priznaju jamstvo jer je ovaj prckao po laptopu onda ljepo trazi novi laptop od makra mikra!

Nema tu puno filozofije!

Javi se i na pm ako ti jos treba pomoc!

Laptop je star 4-5 god,davno je garancija isparila. Nebi ga ja ni dao tek tako,zna lik sta radi. Mozda bi ga i moga poslat u ovlasteni servis.

Vulgar Display Of Power
13 godina
Riknuo laptop

ajooooooooooj onda je to skroz druga prica onda!

Ne znam kolko si dao za plocu ali danas za 1500 kn kupis rabljeni laptop i to kakav!

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
keki kaže...

Ne znam kolko si dao za plocu ali danas za 1500 kn kupis rabljeni laptop i to kakav!

1100 kn je maticna ali naravno da cu je vratit kad ne radi.

Vulgar Display Of Power
13 godina
Zaja kaže...
keki kaže...

Nista onda uzmi lovu nazad i uzmi si novi laptop ovo ti je bezveze opce ulagat u to!

Kresimir
17 godina
neaktivan
keki kaže...
Zaja kaže...
keki kaže...

Nista onda uzmi lovu nazad i uzmi si novi laptop ovo ti je bezveze opce ulagat u to!

Laptop sam platio 8600 kn,gejmerski,pila u ono vrijeme i jos uvjek je dobar. Ne popravljam neki skart. Namjeravam uzet novi ali nije lako skupit 9,500 za asusa g750.

Vulgar Display Of Power
13 godina
Zaja kaže...
keki kaže...
Zaja kaže...
keki kaže...

Laptop sam platio 8600 kn,gejmerski,pila u ono vrijeme i jos uvjek je dobar. Ne popravljam neki skart. Namjeravam uzet novi ali nije lako skupit 9,500 za asusa g750.

Sve je to meni jasno takva je situacija u drzavi! Ali da te tako mogu zaj..... kupi plocu pa sad nije ploca na kraju jbt ili je serviser glup ili ne zna radit svoj posao? Ja kad sam god nesto testirao i kad sam slao na reklamaciju ispostavilo se da sam bio upravu!

Kresimir
13 godina
Riknuo laptop

I da bolje ti je za nekih cca 5 soma kuna kupit gamerski pc nego laptop! Proci ces skoro duplo jeftinije! Uzmes jedan i5 i vrti sve! Ali ako mozes jos koju kunu vise i uzmes i7 !

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
keki kaže...

I da bolje ti je za nekih cca 5 soma kuna kupit gamerski pc nego laptop! Proci ces skoro duplo jeftinije! Uzmes jedan i5 i vrti sve! Ali ako mozes jos koju kunu vise i uzmes i7 !

Kako mislis i5 i i7?

Gamerski = GPU je prioritet

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
neaktivan
Riknuo laptop

Nije me nitko zajebo,maticna ne radi i ide nazad. Cudno mi je to sve,testiro je komponente i rade.Dode nova maticna koja ne radi i ne znam sta da mislim vise,u cemu je problem ili je on nesto zajebo. Ne popravlja laptop prvi put...

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
keki kaže...

Kako mislis i5 i i7?

Krenuli ste u offtopic.

Vulgar Display Of Power
13 godina
lovac82 kaže...
keki kaže...

Kako mislis i5 i i7?

Pa to se podrazumijeva!

Ali nemojmo iz teme izlazit!! Mene zanima kako ce ovo proci! msm na ovu plocu!

Kresimir
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice