Rasklimano ili ne ?

poruka: 6
|
čitano: 858
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Rasklimano ili ne ?

pozdrav..naime,prije 4 mjeseca kupio sam komp..otkad je sastavljen vadio sam sata kabele i grafičku iz matične iz raznih razloga otprilike 5 puta...naravno uvijek s oprezom i pažnjom..dali je moguće da je nakon vađenja došlo do određene rasklimanosti SATA utora i utora za grafičku ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Rasklimano ili ne ?
hdoz kaže...

pozdrav..naime,prije 4 mjeseca kupio sam komp..otkad je sastavljen vadio sam sata kabele i grafičku iz matične iz raznih razloga otprilike 5 puta...naravno uvijek s oprezom i pažnjom..dali je moguće da je nakon vađenja došlo do određene rasklimanosti SATA utora i utora za grafičku ???

Ovisi o tome koliko si pažljivo rukovao {#}

Ofc.
17 godina
neaktivan
Rasklimano ili ne ?

Nema tu pravila, baš kako kolega kaže, ako si bio pažljiv nema garant, ako nisi, možda ima možda nema.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rasklimano ili ne ?

ma nemam ja ni najmanjeg problema osim što mi hdd hrza iako je nov ali to nema veze sa spajanjem kabela na matičnu potpuno je sve ispravno ....

samo me zanima dali se od prostog rastavljanja uz maksimalan oprez moglo rasklimati,bez ikakvih udaraca zapinjanja i sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Rasklimano ili ne ?
hdoz kaže...

ma nemam ja ni najmanjeg problema osim što mi hdd hrza iako je nov ali to nema veze sa spajanjem kabela na matičnu potpuno je sve ispravno ....

samo me zanima dali se od prostog rastavljanja uz maksimalan oprez moglo rasklimati,bez ikakvih udaraca zapinjanja i sl.

Mogli bi da ga trkeljaš svakodnevno, ako si par puta neće ništa biti.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
neaktivan
Rasklimano ili ne ?

nema beda, možeš ti to vaditi i stavljati nazad koliko ti je potrebno puta. disk mora malo škaljati, ljudi se malo pretjerano boje toga. provjeri ga sa hd tune

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice