RAM problem

poruka: 5
|
čitano: 1.558
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Maximum RAM na MBO, neće da upali .

Pozdravljam. 
Imam problem :/ U pitanju je matična Asus P5KPL (https://www.asus.com/Motherboards/P5KPL/specifications/). 
U specifikacijama piše da podržava do 4 GB ddr2 max ! . Što sam i uradio, stavio 4 pločice po 1 GB dd2 (Kingston KHX6400D2/1G Hyperx), i kada upalim pc nema mi slike na monitoru.
Dok kada ostavim samo jednu pločicu, tačnije samo 1 GB upali i radi normalno :/
Pločice sve ispravne. Molim za pomoooooć.
Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Maximum RAM na MBO, neće da upali .
TORdat kaže...

Pozdravljam. 
Imam problem :/ U pitanju je matična Asus P5KPL (https://www.asus.com/Motherboards/P5KPL/specifications/). 
U specifikacijama piše da podržava do 4 GB ddr2 max ! . Što sam i uradio, stavio 4 pločice po 1 GB dd2 (Kingston KHX6400D2/1G Hyperx), i kada upalim pc nema mi slike na monitoru.
Dok kada ostavim samo jednu pločicu, tačnije samo 1 GB upali i radi normalno :/
Pločice sve ispravne. Molim za pomoooooć.
Hvala unaprijed

When installing four DDR2 DIMM modules, install only single-sided memory modules

pogledaj dali tvoj ram one cipove na obe strane modula ako ima znas u cemu je problem.

17 godina
moderator
Re: Maximum RAM na MBO, neće da upali .
antimon95 kaže...
pogledaj dali tvoj ram one cipove na obe strane modula ako ima znas u cemu je problem.

Sudeći po datasheetu, riječ je o dvostranim memorijskim modulima. Tako da bi upravo to trebao biti uzrok.

10 godina
neaktivan
RAM problem

Pomoc molim.. Imam 4GB RAM memorije i odem na internet i ucitam neku stranicu i iskoristenost RAM memorije bude oko50%  i onda odjedamput bude 100% i sve zasteka i onda iz svega izadem ali iskoristenost se ne smanjuje nego ostaje na 100% 

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: RAM problem

Provjeri u Upravitelju zadataka (Task Manager) što ti toliko agresivno koristi memoriju. Vjerojatno neka štetočina, ali nikad se ne zna.

Rich bitch!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice