Imam 22" monitor i htio bi igrati PS3 preko njega ali monitor nema zvučnike. Postoji li kakva alternativa da se prebaci zvuk na slušalice ili zvučnike?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja neznam da li je moguće da izvedeš zvuk iz analognog porta
Misliš da imam sliku na monitoru a zvuk na tvu koji je iza mene metar i pol? Trebo bi mi onda produžni.
imam isto 22 monitor (2232BW)
ovako, kupio sam HDMI->DVI konverter , pobrini se da ti monitor ima hdcp i da je 16:9
za zvuk sam spojio preko a/v kabla na zvucnike.
u display settingsima odaber hdmi i upali sve rezolucije osim 1080i i 1080p, osim ako imas onaj lenovo full hd (meni daje 1080p na monitoru, no izgleda zmrdano)
odi u audio settingse i odaberi a/v i autoconfig. i to je to
nije kao na nekom fullhdu, ali ps3 je ps3 ;)
ovako, kupio sam HDMI->DVI konverter , pobrini se da ti monitor ima hdcp i da je 16:9
u display settingsima odaber hdmi i upali sve rezolucije osim 1080i i 1080p, osim ako imas onaj lenovo full hd (meni daje 1080p na monitoru, no izgleda zmrdano)
Već sam odavno kupio kabel ali me sad zanima: Vi koji imate možda MGS4; jeste li primjetili kako imaju neki mali kvadratići na HUDu? Jel to zbog formata 16:10 ili je to u HD prikazu igre?
Već sam odavno kupio kabel ali me sad zanima: Vi koji imate možda MGS4; jeste li primjetili kako imaju neki mali kvadratići na HUDu? Jel to zbog formata 16:10 ili je to u HD prikazu igre?
Ma skužio si ali nekako vjerujem tj. sumnjam da je do rastezanja pa mi treba neka potvrda od vas.
Ma skužio si ali nekako vjerujem tj. sumnjam da je do rastezanja pa mi treba neka potvrda od vas.