Znaci ovako racunalo je normalno radilo odnosno bilo je usporeno i u kuci je doslo naglo do pada napona i odjednom se racunalo srusilo . Pokusao sam ga upaliti ali samo mi otvori error u startu i tako stoji . Ja sam znaci uso u bios i krenuo reinstalirati windowse i on sve normalno primi krene i onda najednom zabloka i tako stoji . I kad zabloka kad ga ugasis na dugme i opet upalis necuje se bip i nepokazuje nista na ekranu znaci on je upaljen ali nema slike . Onda moram iskljuciti napajanje pa opet ukljuciti i onda opet dobije bip i opet sve na novo i zabloka na nekom djelu instaliranja windowsa . Prvo sam sumnjao na ram zato sto sam provjerio sa memtestom i zablokao bi mi i na njemu , pa sam probao bez HD na memtestu isto bi bloka i tako ja danas kupio ram i sve to lipo pokrenuo kad odjednom isti problem . I jos jedna stvar dok mi instalira windows stalno se cuju zvukovi iz njega kada ce se razletiti meni se cak cini da se to cuje iz citaca cd-a i kad stane sve zabloka , znaci cim se sve umiri on zabloka . Moze mi neko pomoci ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj izvaditi CMOS pa ga vrati. Ili izvadi onu baterijicu na matičnoj na 5 minuta pa je ponovno vrati.
Da, izvadi bateriju sa matične ploče pa ju za minutu vrati nazad, ištekaj DVD ROM sa matične i iz napajanja, uđi u BIOS i pogledaj temperaturu procesora. Ako nije prevelika (nisi naveo koje komponente imaš) probaj ući u windowse. Moguće je da ti je otišlo napajanje, HDD ili matična ploča.