Problem XFX 4870 Ventilator

poruka: 9
|
čitano: 1.116
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kako sam napisao u naslovu , imam problem sa grafičkom tačnije ventilatorom na njoj , taj vent se olabavio i kada je graficka u radu cuje se jako brujanje jer se ne vrti ravnomjerno zanima me dal ima negdje za kupiti samo taj vent za nju a ne da moram kupovati cijeli cooler novi .... Hvala Unaprijed...

Model Grafičke:  http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150436

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Vidim na njuskalu da si vec nasao cooler i znas koliko kosta.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nasao sam cooler ali nisam nasao samo ventilator taj... :)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pa ako je cjeli cooler 100 kuna novi sto ga ne bi uzeo i vozi dalje s tom grafom. Osim ako bas ne zelis preci na nesto bolje

I da ja bi onda stavio link do coolera na njuskalu da ljudi ne misle da ih samo varas nego ono da vide kako cooler ima za kupit cjeli i di. Lakse ce ti biti prodat mozda.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 10:24 (Tyberius_Prime).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma neka ostane ovako pa sta bude... zato sam i napisao samo vent jer je mijenjat cijeli cooler gnjavaza ovako samo novi vent ubacim i miran sam, a ako uleti kupac neki još bolje ...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

A jesi probao pogledat vent zasto je olabavljen. Ako je u pitanju samo par sarafa na nosacima mozda je dosta samo ih pritegnut.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e nije nosac bas sam gledao i probao jos zavrnuti nego je samo vent znaci on se mrda na tom lezaju na kojem se vrti ili kako vec .... a njega nemozes otvorit :S

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Problem XFX 4870 Ventilator
nixyzmaj kaže...

e nije nosac bas sam gledao i probao jos zavrnuti nego je samo vent znaci on se mrda na tom lezaju na kojem se vrti ili kako vec .... a njega nemozes otvorit :S

A onda nista naci drugi vent ako ti se posreci ili prodat pa nek netko stavlja cooler kakav hoce. Pretpotstavljam da se i referentni moze stavit na nju.

Sretno s prodajom kolega.

16 godina
neaktivan

Hvala tebi što si pokušao pomoći {#}

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice