Pogledajte sliku i može li mi itko objasniti zašto se ovo dešava? Ne dešava se svaki put kad palim komp restart zna riješiti problem. Ali zna ići na živce. Reinstal win-a ne pomaže, kao i noviji driveri i(ili) DirectX. Ne pojavljuje se samo u windowsu nego kad se komp pokreće logo od matične također se ponaša kao desktop na slici. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to mi izgleda kao da ti graficka daje otkazni rok, to se meni desavalo na staroj grafickoj a na njoj je ram riknuo.
to se meni identicno dogadalo ali samo u igrama..
no ako ni novi driveri za graficku ne pomazu onda je definitivno vrime za graficku da ode u penziju...
Mislim da su to prvi znakovi da ce graficka u zasluzenu mirovinu.
He he he, to mi se događa otkad sam kupio komp. To znaći da sam kupio grafu s tvorničkom greškom?
He he he, to mi se događa otkad sam kupio komp. To znaći da sam kupio grafu s tvorničkom greškom?
Riječ je o Ati Radeon 9600, serija X1050
vrati grafičku u trgovinu u kojoj si je kupio i zamijeni je za drugu ili bolje kupi neku bolju
mozda ti je rezolucija pojacana ako je lcd na 60 herzi i bios podesi i windows
Definitivno grafička crkla...
Imaš li UPS? Postoji mogućnost da se to dešava radi interferencije sa nekim električnim uređajem na istom strujnom vodu.
Nemam UPS, imam CRT monitor. Kupit ću bolju grafu pa nek ona drži dok ne kupim novi komp