Problem sa scannerom

poruka: 4
|
čitano: 807
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa scannerom

Pozdrav!

Imam kod kuće scanner hp scanjet 2400, ali prije par sitno mjeseci riknuo je ispravljač. Pošto je original skup, oko 350kn, nedavno sam u oglasniku našao scanjet 2200 s ispravnim ispravljačem. Scanner sada radi, instalirao sam ga, ali slike mi ispadaju JAKO svijetle, skoro bijele... petljao sam po postavkama, ali to nije to... on je prije po defaultu imao dobru sliku skena, a sad dobivam skoro pa bijeli papir.... u čemu je problem? Ako je problem hardverske prirode, brijem si da bi možda problematičnu komponentu izvaditi i zamijeniti s onom iz kupljenog 2200.... inače htio sam osposobiti dotični 2200, ali za njega ispucava nekakav softverski problem... xp ne želi iskopirati s originalnog cda drivere, iako ga prepozna kao 2200.... sada imam 2 poluispravna scannera - može li se barem jedan osposobiti?

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa scannerom

Dali si gledao pri zamjeni ispravlajca da nestavis prejaki? bitni su napon i strua (ono di pise broj tipa 100mA)

MOzda je izgorio senzor , dali ima cega kad skeniras recimo nekaj tamnoga?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2008 23:25 (izidor7).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa scannerom

provjeri na samom ispravljaču da li su karatkeristike iste?

www.tehnicka-podrska.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa scannerom

fak... tek sada skužih da 2200 ide na 800mA, a 2400 na 1250mA...

Da li je moguće da je slika previše svijetla zbog manje struje? Ako je tako, onda moram nekako osposobiti 2200 čiji je originalni ispravljač.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice