Problem sa procesorom

poruka: 5
|
čitano: 859
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem sa procesorom

Pozdrav,pitanje imam

dakle imam maticnu nforce 4m sa socket am2 procesorom,radi se o sempronu 2800+ 1.60Ghz

Sve sljaka,postavio sam pitanje na ovom forumu dali bi mi maticna podrzavala procesor  :       

AMD Athlon x2 7750 Black Edition 2.7GHz Socket AM2

Uzeo sam taj procesor te sam ga stavio u komp,prije toga sam napravio clear Cmos,reda radi

Upalio sam komp,dva puta mi se ugasio,sam od sebe,nakon toga sam ga pustio par minuta te opet pokusao upalit,upalio je te mi ne dize sliku,,Probao sam sa druge dvije graficke,ista prica.
Vratio sam stari proc sempron 200+ te je momentalno proradio,sa sve tri graficke

Sad,pretpostavit cu da mi jednostavno maticna ploca ne podrzava taj procesor,ili je moguce da sam nesto krivo odradio,u sto sumnjam

Hvala,te sretne blagdane Vam zelim 
Dotz
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Problem sa procesorom

Jesi probao update-ovai najnoviji BIOS za tu maticnu, vjerovatno je do toga mada vidi na oficijalnoj stranici proizvodjaca maticne da li ona uopste podrzava taj procesor .. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Problem sa procesorom

U toku mi je update biosa,di god sam trazio negdje pise da podrzava negdje ne.

Dotz
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problem sa procesorom
Dotz21 kaže...

Pozdrav,pitanje imam

dakle imam maticnu nforce 4m sa socket am2 procesorom,radi se o sempronu 2800+ 1.60Ghz

Sve sljaka,postavio sam pitanje na ovom forumu dali bi mi maticna podrzavala procesor  :       

AMD Athlon x2 7750 Black Edition 2.7GHz Socket AM2

Uzeo sam taj procesor te sam ga stavio u komp,prije toga sam napravio clear Cmos,reda radi

Upalio sam komp,dva puta mi se ugasio,sam od sebe,nakon toga sam ga pustio par minuta te opet pokusao upalit,upalio je te mi ne dize sliku,,Probao sam sa druge dvije graficke,ista prica.
Vratio sam stari proc sempron 200+ te je momentalno proradio,sa sve tri graficke

Sad,pretpostavit cu da mi jednostavno maticna ploca ne podrzava taj procesor,ili je moguce da sam nesto krivo odradio,u sto sumnjam

Hvala,te sretne blagdane Vam zelim 

Ako je to ova maticna ploca http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=675&MenuID=24&LanID=9 navedeni procesor nazalost nije podrzan. Zadnji podrzani je AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6400+ na V1.4Q verziji bios-a

Također zelim vam svima Sretan i blagoslovljen Božić 

...My life, My game, My rules...
14 godina
neaktivan
Problem sa procesorom

Yup,ta je maticna,samo v 1.1 al isto mi dode,ne pase svejedno:Hvala..

Dotz
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice