Problem pri podizanju windowsa

poruka: 4
|
čitano: 1.737
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kada uključim računalo,potrebno je unijeti lozinku za korisnika i to je sve ok. Problem je sljedeći:

Kada se pokrene windows i ako odmah unesem lozinku, windows se pokreće normalno,pojavi se desktop pozadina (ona sa livadom) ali nema ikona ni start-izbornika.

Ikone i start-izbornik se pojavljuju tek ako pri podizanju windowsa pričekam 5-10 minuta pa onda unesem lozinku.

FORZA INTER!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja mislim da je virus... ako ne onda kad udes u windows na tipkovnici napravi ovo : ctrl+alt+delete i onda ce ti se otvorit task manager..i onda idi gore na run i u windows folderu nadi explorer.exe i klikni na njega i tjt trebalo bi ti se pojavit..i skeniraj komp od virusa

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Provjeri Event Viewer, najvjerovatnije je zapisao grešku. Meni su sličan problem pravili čak najnoviji službeni programi za upravljanje matičnom pločom, tačnije Thermal Radar. Instalirao sam straije i nema problema. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Koji Windowsi? Ako je pozadina "ona s livadom" pretpostavljam da je riječ o xp-u.

Meni se nešto slično dogodilo ali na sedmici - radilo se o tome da sam istovremeno imao spojen monitor preko DVI-a i TV preko HDMI-ja a Windowsi su automatski prebacili na extended desktop pa sam na monitoru ima samo pozadinu bez ikona i ostalog. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice