Problem sa particijom

poruka: 5
|
čitano: 1.152
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem sa particijom

Prenosio sam HDD, i nisam siguran dali sam igdje lupnuo sa njim, ili je do problema doslo kada sam ga skopcao na IDE-to-USB adapter za diskove, uglavnom jedna particija mi je nestala, ili se pokvarila. Bila je NTFS, sada u win kaze da je FAT32, i bila je 20GB sad kaze da je 2GB. U Partition Magicu mi kaze da je nekakav Type07, i nemogu nista uraditi sa njom do izbrisati je. Znali neko do cega je i sta je rjesenje? Ako izbrisem particiju, hocu li moci povratiti podatke sa npr Recovery My Files, il bilo kojim drugim programom, jer sam sada pokusavao na ovoj od 2GB particiji, ali nista nije nasao. HDD je Maxtor, 80GB, ATA100.

1 1
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2008 19:56 (H4X0R).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa particijom
H4X0R kaže...

Prenosio sam HDD, i nisam siguran dali sam igdje lupnuo sa njim, ili je do problema doslo kada sam ga skopcao na IDE-to-USB adapter za diskove, uglavnom jedna particija mi je nestala, ili se pokvarila. Bila je NTFS, sada u win kaze da je FAT32, i bila je 20GB sad kaze da je 2GB. U Partition Magicu mi kaze da je nekakav Type07, i nemogu nista uraditi sa njom do izbrisati je. Znali neko do cega je i sta je rjesenje? Ako izbrisem particiju, hocu li moci povratiti podatke sa npr Recovery My Files, il bilo kojim drugim programom, jer sam sada pokusavao na ovoj od 2GB particiji, ali nista nije nasao. HDD je Maxtor, 80GB, ATA100.

Ja mislim da ćeš moći vratiti podatke (nemoj misliti da će se sve moć spasiti) nakon formatiranja ,jedino da se preko njih ne zapišu neke nove.

Pričekaj ostale komentare!!!!!! Namigiva
Ne učimo za školu nego za ocjenu
16 godina
neaktivan

Izbrisi particiju (i kreiraj novu kako oces) i onda pokreni get data back for (fat,ntfs koji god da je[mora ga nac!!!!])

i spasit ces 99.9999% particije

Tikviči vladaju svijetom!
17 godina
H4X0R kaže...

prođi kroz help od partition magica...

ili pogledaj slijedeći link...

lp,

sasa

p.s. ja ne bih brisao particiju jer ti nitko ne može garantirati povratak svih podataka!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice