Problem s novom grafičkom

poruka: 16
|
čitano: 2.414
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Danas sam kupio msi gtx 460 cyclone, stavio sam na komp i sve radilo normalno dok na jednom se ugasi slika na monitoru i upali za 2 sekunde i javi mi se balončić u doljenjem desnom kutu i piše DISPLAY DRIVER STOPPED RESPONDING AND HAS RECOVERED i dalje mogu sve radit dok se opet ne pojavi isti problem, pokuso sam s driverima s cda koji sam dobio uz grafičku i pokušo sam s driverima s nvidine stranice i sve isto. Ima ko kakav savjet. HVALA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s novom grafičkom
Koja je verzija BIOS-a na ploči?
15 godina
neaktivan

1.23

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 21:55 (Zodac).
15 godina
neaktivan

BIOS Utility Ver. 1.23

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 21:54 (Zodac).
15 godina
neaktivan

Ima netko ko moze pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pošto se radi o starijoj ploči i novoj grafici vjerovatno se radi o nekom hardverskom konfliktu. Probaj staviti najnovijii BIOS na ploču ili reinstal windowsa.
15 godina

I meni se to stalno događa,na Visti.Usred igre...Ide mi na živce,sve sam pokušao.Reinstalirat Vistu staviti zadnji BIOS,ali ništa samo se pogoršalo

15 godina
neaktivan

Naso sam neku stranicu gdje jos od 2007 govore za te probleme koji su pretežito na visti ali i ima ih kod mene na 7 i jos nitko nije dao neko rješenje.

LINK

Neki kažu da je možda preslabo napajanje, neki da je to zbog windowsa u njihovom slucaju viste, neki da je zbog memorije što bi čak i moglo bit jer sam također jučer kupio i stavio još 2 gige rama, neki kažu da je čak kriva grafička, ako je onda stvarno nemam sreče, ali još nitko nije dao rješenje koje radi. Danas ču ga dat na servis pa da nadam se rješe taj problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne bi bilo loše ni sa W7 probat,možda je zaista do Viste.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Pa on ima win7

xf zoja26
15 godina
neaktivan

Imam Windows 7, Updato sam bios, problem je osto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

U ATI-U su mi rekli da probam reinstalirat Vistu,a ako tad ne uspijem da kontaktiram proizvođača igre,

15 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...
thedream kaže...

Pa on ima win7

Čisto je instalirao kad je stavio karticu? Možda je ostalo nešto od ranije pa se zaklalo. Ili nije počistio Driver Cleanerom.

16 godina
neaktivan

Neki komadi hardvera jednostavno neće raditi zajedno kako treba (bar iz mog dugogodišnjeg iskustva) a u nekoj drugoj kombinaciji hoće. Proizvođači se ponekad potrude kroz ispravke BIOS-a da riješe problem a ponekad ne. Jbg ružna strana samostalnog sklapanja PC-ja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 13:21 (maks-rs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

počistio sam s driver cleannerom prije instalacije nove grafičke, sad je došao novi problem pokušo sam instalirati igricu i kad raspakiravam s win rarom nekgdje na 2/3 raspakiranja sve se zamrzne i moram restartat, drugi put kad sam pokuso uspio sam raspakirat do kraja ali sad u instalaciji igrice isto negdje na 2/3 opet se sve zamrzne i moram restartat, također jučer dok sam updato Javu jednaki proble se pojavio i moro sam restartat. Stari problem s driverima je osto tako da sad imam 2 problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vrag odnio ilegalu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: