Problem za grafickom treba duze da boota

poruka: 2
|
čitano: 1.050
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Eto molio bi za jednu pomoc posto kupujem graficku od jednog clana sa foruma.. Radi se o ovoj grafickoj  Sapphire HD5670 DDR5 sa aftermarket hladnjakom . Aj molim vas recite mi hoce li to utjecat kada idem igrat igre i jel to veci kvar ili sta da napravim? inace cijeni graficku 300kn i kaze da ima garanciju ali kao sta je rekao nebi je priznali.. Aj molim vas pomozite da znam sta napravit dali mi se isplati upustati u ovo?

Ovo mi je on napisao

Gledaj, grafička je 100% ispravna samo je problem taj što je lem na kondenzatoru i garanciju ti vjerovatno ne bi više priznali.

Inače treba joj malo duže samo da boota OS drugo ništa ne faliXD

Sve radi, možeš ju i klokati, cooler je u savršenom stanju!

Vjeruj mi na riječ eto znaš i već sam što se desilo loša otprema robe još sam ju slao pouzečem i desilo se to što se desilo.

Btw možeš normalno igrati na njoj svejedno unatoč tome malom poteškočama prilikom ulaska u desktop tj nisu nikakve "poteškoće" već je vrijeme bootanja malo produljeno zbog manjeg hardverskog kvara. i to nije neko dugo čekanje nego jednostavno se vidi da je nešto sporije nego uobičajeno. Drugo garantiram sve 5!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 13:53 (vekyyy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

aj molim vas neki odg posto bi trebao danas uzet neku graficu jer sam prodao svoju

ovo mi je decko napisao

Bok!

Evo, provjerio sam kartica uredno vrti igre, učitava normalno Windowse samo joj je početno paljenje usporeno oko desetak sek:( Znači do windows logo poslije sve najnormalnije radi.

Znači upališ PC, dobiješ normalno boot screen iz BIOS-a i onda kada se taj makne treba mu malo duže da se pojavi windows logo da boota sistem.

Drugo sve vrti, benchmark, igre, overklokirana nije, ali pretpostavljam da je zato napravljena:P

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 17:25 (vekyyy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice