Lijep pozdrav, imam problema sa karticom koja je reklamirana u 8. mjesecu i dobivena nazad sa ovom greškom, znači kartica normalno radi cijelo vrijeme kada se uđe u fps igre ona počinje raditi probleme i počinje pokazivati kvadratiče. Kada igram world of tanks ili dotu 2 nema problema samo u fps-ovima kao npr. tf2, da li mi možete pomoći?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakve su temperature?
Koja grafa je upitanju?
Jesi isprobao na više FPS igri ili na samo jednoj?
Temperature su normalne čak nema ni pregrijavanja nego odmah se javi nakon ulaska u igru.
grafa je hd 6850 toxic
Isprobano je na tf2 i combat armsu jer ništa drugo nisam ni igrao...
Izgleda da ti je oštećena memorija na grafi. Skini MSI Afterburner i smanjuj pomalo memori clock sve dok više nebude artefakata (kockica).
Vrijeme je za novu.
e hvala što si se javljao i pomagao, ali nije ništa od toga nego je neki problem sa anti aliasingom pa sam sad stavio adaptive multi sample aa i sada normalno radi jer sam malo googlao pa sam vidio da ljudi imaju problema sa driverima od te kartice, hvala na pomoći, može lock
Imam problem s svojom HD 6950 1gb 2 vent. grafičkom
Znači krenulo je s borderlandsima - jednostavno ko da se novi prozor pokuašavao pokrenuti kad bi bio u igri,igra je treperila i nakon nekog vremena ekran je ili poplavio (s nekvim crnim crtama ak se ne varam) il full pocrnio i ništa osim restarta nije pomoglo
Mislio sam da je možda do igre pošto je 
Ali sad kad sam pokrenuo 1080p film ista stvar.plavi ekran oko filma i film treperi
Zna netko što bi to bilo?
P.S. Nova je.Kupljena u 1. mjesecu,a temperature su joj 40-55 C
Dal si sta prckao po postavkama CCC-a ? Probaj reinstalirat drivere ili instalirat neke druge !
Dal si sta prckao po postavkama CCC-a ? Probaj reinstalirat drivere ili instalirat neke druge !
Nisam.Sumnjao sam na drivere ali sam cekao neki odgovor.Budem probao s reinstalacijom pa javim
Ako problem i dalje bude prisutan znat ces da driveri ne prave problem.
Evo upravo sam instalirao nove drivere sad idem provjeriti
EDIT: Ništa.Opet ista stvar.Opet se ekran podjelio u 2 djela-.-
Što sad?
BTW možda sam nešto propustio kod instalacija
Skinuo sam ovaj prvi file
Pokrenuo to i tamo odabrao uninstall AMD Display
Nakon toga ušao u safe mode i s Driver Sweeperom počistio sve vezano uz amd grafiku
Izašao iz safe moda i instalirao nove drivere,rr komp i sve oke
Znači normalan rad,filmovi sve5
Čim pokrenem igru u ovom slujčaju sniper elite v2) ekran se podjeli u 2 djela i samo rr pomaže
Jesi li pocistio stare drivere?
EDIT: vidim da jesi
Pokušaj i s 12.11 Beta driverima.
Pretpostavljam da si dobro izabrao pri odabiru opcija drivera za tvoju karticu ?
Dobro sam to odabrao.Budem kasnije probao s tim 12.11 B pa javim
BUMP!
Ljudi pomagajte stvar je postala gora.Sad su se i u normalnom radu (surfanje,youtube) pocele mjenjati strane
Evo sve češće se počelo javljati.Svako malo se podijeli slika
s tim da se u donjem ljevom kutu pojave neke crte koje trepere.fakat više neznam što napraviti
Imas li garanciju?(vjerujem da imas jer je kupljena u 1. mjesecu)
Ako imas,nemas sto cekati,pravac ducan. Po svemu sudeci kako si opisao novonastale probleme grafa ti je pri izdisaju.
Isprobaj je kod nekoga na drugoj konfi da budes siguran 100%.