Prebacivanje viste na novu particiju

poruka: 6
|
čitano: 1.466
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

napravio sam C i D particiju i hjteo bi da D(32gb) bude samo vista a program files i sve ostalo na C(570gb).

uspjesno sam instalirao vistu ultimate na D (32gb) medutim nemogu da maknem staru vistu sa C(570gb), vjecito mi trazi odobrenje koje sam vec dao i nemogu izbrisat..

trebam pomoc kako da maknem staru vistu i sve njezine programe poput IE i WMP.. jer sve to imam na novoj visti.

Maticna: Alienware approved intel x58 Procesor: intel core i7-965 extreme 3.2 ghz 8mb chace Graficka: dual 1gb NVIDIA GeFroce GTX 280 Ram: 12gb DDR3 SDRAM 1600mhz - 6x2048mb HDD: ExPerf 600GB (2x300GB) Velociraptor SATA 3.0Gb/Sec 10.000RPM 2x16mb Cache Veza: metronet 25mb/sec
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko sam ja razumio instalirao si svježu kopiju viste na D, međutim na C ti je bila instalirana stara vista sa koje ti se sad pojavljuju programi na novo instaliranoj  visti na D particiji. WTF. Kako je to moguće???!!!

PREPORUKA:

Ponovna instalacija viste, ali sad kad bootaš vistu kad te bude pitalo na koju particiju želiš instalirati vistu obriši obje particije, potom ih ponovno stvori (veličine uzmi koje hoćeš ali bi ti bilo najbolje da ti systemska particija bude C) potom nakon što ti se digne system formatiraj second partition tj. onu na kojoj ti nije system (mislim da bi ti je trebalo formatirati bez ikakvih upozorenja).

Ethical Hacking Community
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prebacivanje viste na novu particiju

Escudo  brate kako su ovo uspio? :)

Makni podatke sa diska na nesto i uzmi instalacioni od XP-a. Pobrisi sve particije i kreiraj C: sa velicinom od recimo 60 Gb i ostalo dodeli za D:

Ako nemas instalacioni XP onda skini nesto sa neta za ovo

"You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking." Dr. House
16 godina
neaktivan
autorov komentar

pa sada kada botam komp pita me koju vistu da pokrenem, C ili D, japokrenem D i ali se C i dalje koristi i neda format iz kompa i ako mi nije jasno sta je pokrenuto,  svi stari programi su tu na C i bar nemoram nista reinstalirati nego samo opet povuci shortcute na ekran.

moji dvd od viste mi neda opciju format partition, a od xp nemam, ima neki alat za format?

Maticna: Alienware approved intel x58 Procesor: intel core i7-965 extreme 3.2 ghz 8mb chace Graficka: dual 1gb NVIDIA GeFroce GTX 280 Ram: 12gb DDR3 SDRAM 1600mhz - 6x2048mb HDD: ExPerf 600GB (2x300GB) Velociraptor SATA 3.0Gb/Sec 10.000RPM 2x16mb Cache Veza: metronet 25mb/sec
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

i sto najajce kada botam vistu sa C (stari os) tu moram aktivirat jer je proslo 30 dana a kada botam sa D (novi os) nemoram ju aktivirati, kao da pokrecem 2 potpuno razlicita kompa, i bez problema mogu da pokrenem WMP x2 i kontorl panel x2..   WTF??

i nigdje nije napravio old windows foldera kao sto bi trebao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Prebacivanje viste na novu particiju

lipo dvd u ruke i iz procesa instalacije sve formatiraj i nanovo particioniraj pa tek onda instaliraj

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice