Popravak slusalica od PS4

poruka: 6
|
čitano: 2.003
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Popravak slusalica od PS4

Pozdrav narode

Kupio sam klincu BIGBEN slusalice za Ps4,platio sam ih 35 eura. Nakon 2 mjeseca koristenja,cupanjem konektora iz kontrolera,klinac je slomio konektor.Bilo mi glupo kupovat nove slusalice,i odlucio sam kupit konektor,te ga zamijenit.Napravio sam gresku sto nisam ispitao gdje koji kabal ide prije nogo sam odsjekao i bacio stari konektor.Uglavnom uspio sam zalemit novi konektor,i povezao zice po shemi sto sam nasao na netu,i rezultat je da zvucnici rade,ali microfon neradi na Ps4,dok recimo na mobitelu radi i mikrofon.Posto ove slusalice imaju 5 zica,ja sam povezao 4 zice,a peta gdje god sam probao,nedaje nikakav rezultat?Ako neko zna gdje bi mogao biti problem,molio bi ga da objasni

hvala i lijepi pozdrav svima

0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Re: Popravak slusalica od PS4

nemam baš neko rješenje problema, ali bih te htio pitati kako si zadovoljan zvukom s obzirom na cjenovni rang ?

16 godina

Pa ako si pratio shemu spajanja trebalo bi biti ok. Možeš staviti ovdje shemu po kojoj si spajao i konektor koji si kupio. Pretpostavljam da si pratio kada si kupovao konektor da je odgovarajući (da je stereo + mikrofon)? Koliko sam nabrzinu pogledao po netu vidim da imaju dvije sheme gdje su ground i mic zamijenjeni. Jedino da možda pokušaš spojiti suprotno od ovoga kako si sada spojio? Uostalom, pogledaj shemu, možda da pokušaš spojiti svih 5 žica kako je na slici nacrtano? 

9 godina
neaktivan
temaa kaže...

Pozdrav narode

Kupio sam klincu BIGBEN slusalice za Ps4,platio sam ih 35 eura. Nakon 2 mjeseca koristenja,cupanjem konektora iz kontrolera,klinac je slomio konektor.Bilo mi glupo kupovat nove slusalice,i odlucio sam kupit konektor,te ga zamijenit.Napravio sam gresku sto nisam ispitao gdje koji kabal ide prije nogo sam odsjekao i bacio stari konektor.Uglavnom uspio sam zalemit novi konektor,i povezao zice po shemi sto sam nasao na netu,i rezultat je da zvucnici rade,ali microfon neradi na Ps4,dok recimo na mobitelu radi i mikrofon.Posto ove slusalice imaju 5 zica,ja sam povezao 4 zice,a peta gdje god sam probao,nedaje nikakav rezultat?Ako neko zna gdje bi mogao biti problem,molio bi ga da objasni

hvala i lijepi pozdrav svima

Čekaj, to jr obični TRRS 3,5 mm konektor?

Ako je, onda si dobro spojio, samo kaj nemaš sreće pa ti konektor na jednom uređaju ima dobar spoj na svim kontaktima, a na drugom ne.

Kruha i igala...
8 godina

a sto se tice zvuka,meni je ok,klinac je to koristio,kaze da je super....

@steve

spojio sam ih kao na tvojoj slici broj1,i konektor je potpuni isti kao na slici.Nakon svih isprobavanja,otkrio sam da crvena je jedan zvucnik,zelena drugi zvucnik,kavena ground,sarena mikrofon,ali nisam nasao rjesenje ,sta sa plavom?

Pozdrav i hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2020 10:29 (temaa).
12 godina
Vjerojatno beskoristan komentar za autora teme, ali ti klinci doslovno uništavaju slušalice.
Moj je na trećem paru i to će mu bit zadnji koji će dobit od mene.
Bežične slušalice su jedino rješenje, ali baš ne volim da mi to dijete drži dugo na glavi. Ne znam.
PSN - DeniZg80
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice