Pomagajte laptop mi je u frci

poruka: 12
|
čitano: 2.233
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kupio sam skoro laptop HP ze4300 sve je super radilo do pre par dana.

Problem je u tome sto sada kada ga upalim on radi ali nema prenos na displej.

Znaci radi kuler rade lampice ali nema nista na displeju.

Ja sam probavao da ga spoim sa monitorom ali je isto desavanje, a kada izvadim ram memoriju necue se pisakbao koi bi trebao oznacavati da nema ram memorije.

Stabi to moglo biti dali se moze napraviti nekako...Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pomagajte laptop mi je u frci

Preporucio bih ti odlazak u servis,ak je nov prijenosnik moguce je da je neka tvornicka greska jer cisto sumnjam da je posrijedi softverski kvar

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
18 godina
neaktivan

Ajme. Ja imam isti takav kvar s HPom (laptop nije moj nego je od frenda). Upalim ga i nema slike ali sve radi, čak se i čuje pozdravna melodija Windowsa!!!! Planirao sam ga nositi na servis ovaj tjedan. Reci, gdje si kupio laptop????

Kublach
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2008 22:54 (Kublach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imate jedan gumbić malo gore desno od tipke za uključivanje. To pritisnite par puta, te bi vam se slika trebala pojaviti. Na HP-ovim laptopima je uvijek bilo problema s tim gumbom, tak da vam se vjerojatno to pokvarilo. Uostalom, taj gumbić se uključuje kad zaklopite poklopac - slika nestane...

Evo, nadam se da sam pomogao. Pozdrav!

http://s6.ba.bitefight.org/c.php?uid=16442
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Pomagajte laptop mi je u frci

Sa tim HP laptopima uvijek neki problemi. Brat ih je promijenio 3 komada unatrag 5 godina, jednom ekran i 2 puta  matična. A smijao mi se kad sam kupio fujitsu-siemens.  Prošlo 5 godina i radi bez greške.

EDIT: komentar na gornji post. Taj "gumbić" bi trebala biti  sklopka za stand-by/hibernaciju/gašenje računala i nalazi se, uglavnom,  na svakom laptopu.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2008 9:57 (ferovca1).
17 godina
neaktivan
Hvala na podrsci

Hvala na podrsci ali i dalje ista stvar probao sam bas sve sto ste mi rekli.

A sto se tice fujitsu siemens imam i njega ali sa njim imam izuzetno mali neprimetnih problema...

Ali o tome kasnije naj vazniji mi je HP!!!!!Plač

Sto se tice  servisa oni predpostavljaju da je grafika crkla ali nisu sigurni.

Laptop sam kupio polovan i nema garanciju!

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Hvala na podrsci

Najgori mogući scenarij..

Odnesi ga u servis i PRVO dogovori cijenu za dijagnosticiranje problema ( nazovi par servisa i zatraži ponudu za otkrivanje kvara). Kad otkriju što ne valja neka ti daju ponudu za popravak pa ćeš odlučiti da li ga se isplati popravljati.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan

Ma znam i ja to uraditi sto vise uradio sam i rekli su mi da misle da je grafika crkla a posto je na laptopu grafika integrisana znaci nema pomoci.

Ali naj veci problem sto ni oni nisu sigurni bio sam u dva servisa jedni kazu da misle da je grafika crkla drugi misle da je ploca riknula.

Moje misljenje posto moram da se tjesim je da je rikno procesor samo trazim negde isti da ga zameni pa da vidim onda reakciju...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ljudi pomagajtee

..laptop mi radi normalno..i odjednom zakoci....nista ne radi moram ga ponovo upalit...

kad upalim radi malo pa opet zakoci..tak non stop..viseme nervira odose mi zivci..zna li itkostaovdje raadit???

help plssss

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomagajte laptop mi je u frci
jel imas BSOD,najbolje da reinstalas windowse.
15 godina
neaktivan
Re: Pomagajte laptop mi je u frci
emirb kaže...

ljudi pomagajtee

..laptop mi radi normalno..i odjednom zakoci....nista ne radi moram ga ponovo upalit...

kad upalim radi malo pa opet zakoci..tak non stop..viseme nervira odose mi zivci..zna li itkostaovdje raadit???

help plssss

Sve upućuje na to da se laptop pregrijava .
Rastavi ga, počisti iznutra od prašine, promjeni termalnu pastu i to je to.

Po potrebi reinstaliraj Windowse.

15 godina

vjerojatno je hdd ili ram memorija. probaj s nekim od live cd-a testirat ih.

EDIT: ili da, kako je mstaglicic rekao možda je i pregrijavanje. pregledaj temperature.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 22:41 (Danijel789).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice