Neće ti se ništa desiti. Ako te zanima imam ja jedan manji cooler koji radi odlično i s kojim nečeš imati problema.
i koliko bi trazio za takav cooler?
20 kn. Nije puno (barem se nadam).
vec sam kupio maticnu za 20kn, pa me sa postarinom i svim ostalim doslo 70kn. ma probati cu svojeg pilit, pa ako nesto shebem, javim ti se.
mali update: otpilio sam cooler, namontirao sve, nabavio jos radne (sad je 384mb) i ati 9250 graficku karticu od 128mb. sad kad djeca nekaj zele igrati (neke slabe igre), izvođenje istih je katastrofalno. trebala bi bolja grafa, a s grafom i bolja maticna (posto ova podrzava samo 2x)... ovo moze ici u nedogled... :)
opet novi problem...
zasto filmovi stekaju na toj konfi?. unutra je 1 GHz pentium III, 512 MB SDR, 80 GB HDD, 128 MB Radeon 9250 (64-bit). neki filmovi jos dobro rade, ali se osjeti da tu i tamo padne fps ispod 25, a kod mkv formata steka dosta. film je usporen. niti je kvaliteta filma neka velika, niti je velika rezolucija (serija je zapravo, niti 400MB). probao preko bs player-a, probao preko vlc, media player classic i uvijek isto. doduse, na bs-u i classic je usporeno, a na vlc je sekunda- dvije dobro, pa onda stane jedno 4 sekunde itd. zvuk ide normalno.
Gore je XP Pro SP1 sa iskljucenim nepotrebnim servisima...
hvala
Mkv je previše za takakv proc-jednostavno je preslab za takve datoteke.