PC mi se restarta usred igranja

poruka: 11
|
čitano: 2.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Dakle, Pc mi se restarta usred igranja COD-a 4. Obično se to dogodi nakon igranja od 2 sata. Samo se ugasi i nakon 2 sekunde upali te me pita za onaj safe mode. PC je star 3 mjeseca, nisam na njemu radio nikakve overclock-ove. Temperaturu sam mjerio više puta nakon restarta i od ni jedne komponente nije bila iznad 50°C. Čuo sam da ovo moje napajanje i nije nešto po kvaliteti, je li u njemu problem ?

O tempora, o mores !
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 22:21 (Keops).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nakon restarta ti se kompjuter vec ohladi.

BBC2 nick: reader562

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a da probaš mjerit prije nego što se ugasi?

A life? Cool! Where do I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 23:10 (leo_819).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

stavi novu termalnu pastu na CPU, ocisti kuciste od prasine.  i ja sam imao isti problem, nakon sto sam stavio novu pastu, sve radi u najboljem redu....

It s me against the world
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Do grafe ti nije,možda ram,napajanje od 600w je više nego dovoljno.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: PC mi se restarta usred igranja
Keops kaže...

Dakle, Pc mi se restarta usred igranja COD-a 4. 

to je znak da trebaš prestati s igranjem. Božji prst te dotaknuo i odlučio ti dodjeliti neke druge planove. {#}

15 godina
neaktivan
zvuci kao pregrijavanje grafe ili proca,napravi ovako skini msi after burner i coretemp i nakon 1sat igranja coda provjeri temperature grafe i proca...ako temperature nisu velike skini memtest i testiraj ram memoriju mozda je neispravna
INSOMNIJA!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Temperature nakon sat vremena igranja bile su: Procesor:50°C, Grafička:45°C, HDD:40°C. Probat ću još ovaj memtest.

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PC mi se restarta usred igranja
Keops kaže...

Temperature nakon sat vremena igranja bile su: Procesor:50°C, Grafička:45°C, HDD:40°C. Probat ću još ovaj memtest.

Kako si to gledao, ako izađeš iz igre i dok pokreneš pregled temperature može pasti za dosta temperatura, ostavi da ti hwmonitor radi dok igraš i poslije pogledaj koja je bila max temperatura.

15 godina

mislim da je ovo najjednostavnije riješenje, opuši prašinu i zamjeni pastu na procesoru i grafičkoj

Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma nisam ni skužio da mi je CPU bio overclockan sa 3.2 na 3.8 GHZ. zato mi se temperatura digla. To sam vjerovatno slučajno stisao preko nekog programa koji su mi stavili prilikom instaliranja windows-a i toga, zove se quick boost. Sad su mi temperature normalne(30-40°C).

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice